8 NOTÍCIES DE SFG + 8 IMATGES

8 NOTÍCIES DE SFG + 8 IMATGES

 

AGEND-WEB-600x250

CINEMA D’ESTIU A L’ANTIC HOSPITAL
Segons Informa Radio Sant Feliu La setmana passada, amb la projecció d’El Hobbit, es va encetar el cicle de tres pel·lícules que es projecten aquest estiu al jardins de l’antic hospital de Sant Feliu.
Aquest dijous, 24 de juliol, es projectarà la segona anomenada “Intocable”, amb els actors François Cluzet i Omar Sy que han vist a França més de 18 milions d’espectadors, una comèdia que arriba doblada al castellà i que començarà a les 22:00 h.
La recaptació es destina a l’Associació d’Amics del Museu de Sant Feliu i el preu de l’entrada és de 4 euros els no socis i de 3 euros els socis del col·lectiu. Pel 14 d’agost està prevista la projecció de la tercera que és “Les aventures de Tadeo Jones”.

CINEMA 500

 

“GUIXOLS DES DEL CARRER” POSSIBLE CANDIDATURA A LES MUNICIPALS
Divendres es va presentar públicament ”Guíxols des de Carrer” amb una pregunta adreçada a la ciutadania:  ”Quin Sant Feliu Vols?”, per expressar la voluntat de crear sinergies amb la població per a la construcció d’una futura candidatura municipalista amb l’estil del 15-M.
Segons els organitzadors, “a partir de la lògica d’altres iniciatives que van omplint  l’escenari polític com el de Guanyem Barcelona o Municipalia a Madrid, ”Guíxols des del Carrer” es presenta com una plataforma on hi participen agents polítics com el Procés Constituent , la Candidatura d’Unitat Popular, ICV-EUIA i persones a títol individual. Però més que una barreja de sigles, la plataforma veu en ella la possibilitat d’aglutinar l’esquerra rupturista per a poder posar la ciutat al servei del poble i no a mans d’uns pocs”. A l’acte es varen recollir propostes per a la confecció d’un programa polític per respondre  a les necessitats dels ganxons i ganxones. Les principals iniciatives van sorgir al voltant de l’habitatge, els serveis públics, la participació democràtica, la dona, els espais per la joventut i  la cultura.

IC 500

 

ARA ÉS L’HORA!  INSCRIPCIONS 11S2014
Guíxols per la Independència anuncia  que “Ja ha començat el moment d’encendre els motors i preparar l’11S2014: Ara és l’hora!  La propera Diada serà el pas definitiu per tal que la societat civil convoqui la consulta del 9N”
Anuncien  la manifestació a Barcelona per realitzar la “V” que convoquen l’ANC i Òmium Cultural i subratllen que, per tal d’organitzar-ho i anar al tram corresponent a Sant Feliu, cal inscriure’s a través de l’ANC de SFG mitjançant l’enllaç http://goo.gl/zqjQUx (cada persona l’ha d’omplir amb un telèfon, correu electrònic i el seu DNI). Data límit: Aquest divendres 25 de juliol.
Recordem que aquest mateix dimecres, a les 20:14h,com ja varem avançar,  al pati de l’Escola de Música s’ha organitzat una xerrada a càrrec de Miquel Sellarès. Durant l’acte, de 20h a 22h, hi haurà una taula de recollida de la campanya “Signa un Vot per la Independència”. En finalitzar l’acte celebraran el seu tercer aniversari com a entitat local.

GXI 5000

 

DISSABTE L’EDGAR I EN SÉ TORNEN AL BARRI
Aquest dissabte, 26 de juliol, a les 10 de la nit, a la Plaça de l’Estació de Sant Feliu, l’Edgar i en Sé tornem al barri de Tueda per evocar les cançons inspirades en els seus carrers places establiments i personatges.
També es podran seguir les evolucions de l’Edgar Sanz ,que va debutar en aquest escenari ara fa a 12 anys quan només era un menut de 9 anys que va sorprendre per la seva forma d’interpretar i que ara ja ofereix les seves pròpies cançons.
Aquest entranyable concert l’organitza l’Associació de Veïns de Tueda i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu.

BARRI 500

 

LA FORTA TEMPESTA DEL DIUMENGE
La forta tempesta del diumenge a la tarda, sobre la qual les autoritats prevenien de les seves conseqüències per la quantitat d’aigua que podia caure en un curt espai de temps, tot i que fou força intensa, la seva curta durada no va causar grans problemes a la part baixa del municipi.
Tot i això, si que es va muntar un servei de prevenció en el qual hi varen participar voluntaris de Protecció Civil de Sant Feliu enretirant enretirant tapadores de desguassos i per tal d’evitar que aquests s’embossessin i que hi hagués perill d’inundacions.
Com és habitual en aquests casos, diversos ciutadans varen pujar fotografies al Twitter de les quals hem escollit aquestes dues en les quals es pot veure un membre de Protecció Civil actuant al passeig i una altra que captura un llamp a mar obert que fou enviat al meteoròleg, Tomàs Molina que el va retwitejar al moment.

tempesta-protecció

 

TROBADA DE VETERANS DEL BÀSQUET GANXÓ
Diversos exjugadors i tècnics del club de bàsquet local, varen fer una trobada festiva a la pista de bàsquet dels Jardins Juli Garreta de Sant Feliu, tot disputant un partit com a excusa per a la trobada i el record dels vells temps en què foren jugadors actius de les diverses seccions.
En un ambient distès varen poder recordar l’estada en aquesta pista oficial quan la de La Corxera, i més tard la del pavelló encara no existien.
El exjugadors també varen comprovar que se’ls havien afegit alguns quilos, que els contracops no tenien la mateixa intensitat i que la pista es feia eterna per poder-la travessar. Entre suors, esbufegus i somriures, es varen fer una foto final pel record amb la seva canalla voltant per l’antic recinte esportiu.

BASQUET 500

 

HAVANERES A LA CAPELLA DE L’HOSPITAL
El Grup d’Havaneres del Casal de Tueda va actuar davant d’un nombrós públic, divendres a la Capella de l’Hospital formant part dels actes de la inauguració oficial de l’exposició de fotografies del matrimoni format per Josep Costart i Ana Manjón, exposició en la qual ell presenta 46 fotografies dels principals esdeveniments celebrats a Sant Feliu en els darrers mesos així com paisatges urbans i ella 26 marines. Col·lecció que es pot visitar fins el 31 de juliol.

MANJON 500

 

CAMPIONAT MUNDIAL DE SPLASH A POLÒNIA
Continuem fent el seguiment dels regatistes guixolencs dia a dia des de l’emissora. Les darreres cròniques dels intengrants de Força 3 apunten el següent:  ”Sorpresa a la primera regata del dia de l’Eurocopa d’Splash per a adults. El regatista (Martí Ferrer 39 anys) , s’ha imposat a tots els contrincants després un frec a frec d’una hora contra els representants de Suïssa i de la República Txeca. Les dues següents regates també han estat ben disputades, tot i que amb canvis en la direcció del vent que els regatista desplaçat a Puck (Polònia) no ha sabut aprofitar. Finalment i després de tres regates, s’ha hagut de conformar amb la tercera posició provisional a la classificació general de l’Eurocopa d’Splash Red
Mundial d’Splash Blue.(menors de 19 anys)
Primer dels dos dies de regates classificatòries pel entrar al grup Gold o al grup Silver.
Avui s’ha demostrat l’alt nivell en el maneig del veler dels 77 regatistes internacionals desplaçats a Polònia.
Els tres regatistes de Sant Feliu (Marina Cervera 16 anys, Clara Cervera 18 i Andreu Blanquer 16 ) s’han esforçat de valent per a poder estar ben endavant.
L’èxit és que regata a regata, han aconseguit deixar cada cop més ebarcacions a la seva popa.
El millor resultat l’ha obtingut la regatista més jove de l’equip (Marina Cervera), deixant 20 embarcacions per la popa i arribant en 15 posició després de 60 minuts d’intensa navegació. Dissortadament la jove regatista no ha pogut anotar aquest resultat al seu compte particular per una penalització aplicada a l’hora de realitzatr la sortida.

VELA 500

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.