Campanya a Platja d’Aro per acostar el procés al turista

Campanya a Platja d’Aro per acostar el procés al turista

 

Banyoles. Fira Estel

Segons Informa El Punt Avui La campanya Cap turista sense info tindrà el tret de sortida aquest dissabte a Platja d’Aro amb el Festival Multicultural Empordà Món, una iniciativa de l’assemblea territorial de l’ANC a l’Empordà que pretén aportar tota la informació desitjada als turistes de la Costa Brava sobre el procés d’independència de Catalunya. Aquesta campanya d’estiu es farà demà a la platja Gran de Platja d’Aro, a tocar de Cavall Bernat, i està emmarcada en el projecte El país de tots.

La jornada divulgativa començarà al matí –cap a les deu– amb una Volada d’Estels Gegants, a càrrec del Club d’Estels Barcelona, mentre que a la tarda hi haurà la Volada de Paramotors amb sortida i arribada a la platja. Tant dissabte com diumenge hi haurà un mercat amb parades de productes de la terra. Durant tota la jornada de dissabte s’exhibirà un autèntic bus anglès que els visitants podran visitar per dins, on hi haurà una exposició.

L’espai per als concerts estarà a punt a la tarda. Obrirà la marató de música a les quatre de la tarda la música cubana d’Emilio Sánchez Rubio; a les cinc, serà el torn de la rumba de Toni Cayena.

Entre les sis i dos quarts de set l’Associació d’Hondurenys de Girona oferirà una mostra de danses d’Hondures. La música àrab de Tanazart arribarà en aquest moment i durarà fins a les vuit del vespre. A continuació actuarà el cantautor empordanès Gerard Solano, i tancarà la jornada l’orquestra Mitjanit, que actuarà de les deu a les dues de la matinada.

A la tarda, a partir de les sis, s’ obrirà un espai informatiu, Vine i Pregunta, en què es portarà a debat el procés amb la voluntat d’interactuar al màxim amb tothom per poder aportar-li la informació que necessiti. El format triat és la conferència. La tertúlia, però sobretot l’atenció directa. Perquè el grau de comunicació sigui alt hi participaran persones de diversos àmbits.

Hi seran presents Eduardo Reyes, de Súmate; el vicepresident de l’ANC Jaume Marfany; Pere Gabarra, de la sectorial de jubilats, i Saoka Kingolo, de la sectorial d’immigrants. Toni i Miquel Strubell es responsabilitzaran de l’atenció especial a estrangers i ho faran fent servir l’anglès. En aquesta tasca hi tindrà també un paper fonamental Olga Palahí, de les assemblees territorials de l’ANC a l’estranger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.