El nou gestor turístic de Sant Feliu, pendent

El nou gestor turístic de Sant Feliu, pendent

 

Sant Feliu de Guíxol

Segons Informa El Punt Avui L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols no va aclarir ahir si es farà afectiva o no la renúncia del gestor turístic, dimissió que va anunciar la regidora de Promoció de la ciutat, Pilar Giró, al final del ple extraordinari en què es va debatre, divendres passat, la creació d’una comissió informativa per aclarir el procés de contractació.

L’equip de govern de Sant Feliu està sospesant la possibilitat d’acceptar la renúncia del gestor turístic i, segons va comunicar ahir la regidora de Promoció turística de la ciutat, Pilar Giró, a hores d’ara no hi ha res decidit. Giró va fer arribar als mitjans una nota detalladíssima sobre el procés, qualificat com a fosc per la oposició.

En la nota se subratllava la vàlua professional de l’equip que es volia contractar i, entre molts altres detalls, es posava èmfasi en dos elements que ja es van posar sobre la taula en el debat de divendres: l’estat precari de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament –amb la plaça de gerent vacant des de fa anys– i el paquet que suposava la contractació del gerent turístic Albert Moré i el seu equip. “El contracte inclou les tasques de gestor turístic, la gestió de l’Estació Nàutica i que el preu de 65.340 euros és un cost global del projecte –unes facturacions mensuals i no un sou d’una sola persona.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.