El Cosmopolita torna a Platja d’Aro

El Cosmopolita torna a Platja d’Aro

 

Platja d'Aro. Hotel

Segons Informa El Punt Avui El nucli de Platja d’Aro ha recuperat aquest estiu 62 habitacions hoteleres en un dels establiments històrics del front marítim, l’hotel Cosmopolita, que va reobrir el mes passat després d’anys de reformes.

Els nous propietaris de l’hotel, un grup de capital rus, han canviat totalment l’establiment. A partir de l’estructura del vell establiment, d’atmosfera familiar i popular com molts altres que hi van proliferar a l’inici del boom turístic, l’han transformat en un luxós hotel, decorat per dissenyadors russos amb un estil minimalista en què predominen els colors blancs, grisos i daurats.

La directora de l’hotel, Ketevan Anjaparidze, ja coneixia el municipi i els seus entorns perquè en el passat va formar part de l’equip de l’Hostal de la Gavina. Entre els serveis diferencials que oferiran als clients hi ha els d’un hotel boutique, amb serveis per llogar bicicletes i cotxes, una llista d’excursions, activitats de lleure i esportives, recomanacions de llocs per anar de compres, assistents personals de compres i cangurs per a la mainada.

De moment, tot i acabar de començar de zero, el volum de reserves i ocupació és satisfactori. Quant a la clientela, les procedències majoritàries són de Catalunya, l’Estat espanyol i Rússia, país on han fet més esforços de promoció. Entre els clients, l’hotel genera bones crítiques pel fet que les habitacions són noves i conté elements com ara la terrassa superior i la zona de spa.

Restaurant a la planta baixa

El restaurant de l’hotel, Cosmo Beach, ja havia obert les portes l’estiu passat, però aquesta temporada estrena un nou equip de cuina que aposta per la cuina mediterrània amb productes locals i un toc d’avantguarda amb vista directa al mar.

Al terrat, al voltant de la piscina, hi han situat una oferta complementària de còctels i tapes, en què no faltaran productes com ara les ostres i el sushi, elaborat per un cuiner nascut a Corea i crescut al Japó que han portat expressament de Rússia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.