Queixes per gots trencats en una zona d’oci de Platja d’Aro

Queixes per gots trencats en una zona d’oci de Platja d’Aro

 

Menors ferits pels v

Segons Informa El Punt Avui Tres joves gironins van acabar la nit de dissabte a urgències, arran de diversos talls amb fragments de gots de vidre trencats pels clients als locals d’oci de la terrassa de les galeries Carrillon, a Platja d’Aro. La Laura i una amiga seva van ser les primeres ferides, a la zona del B-Art, a quarts de tres de la matinada. “Vaig sentir un soroll de trencadissa de vidres i una punxada a la cama”, recorda. Immediatament va descobrir el tall i després d’ensenyar-lo als porters la van deixar sortir, ja que encara no havia consumit. L’ambulància la va conduir fins al CAP, d’on va sortir amb una sutura de deu punts a la cuixa. El tall de l’amiga, per sort, era superficial, però l’endemà la noia es va assabentar que un altre amic va acabar la nit amb un vidre clavat a la planta del peu. A l’estiu passat recorda que en una altra nit a la galeria també en va sortir amb un tros de got foradant la sola de la sandàlia.

Els familiars reclamen als locals que extremin el control i la neteja de la terrassa superior de la galeria, compartida amb els locals Pul Vàs i Black and White. Des de la direcció del B-Art lamenten la coincidència de ferits i neguen que sigui la tònica. “Entre els tres locals tenim un grup de persones que continuament recullen gots buits i els escombren si es trenquen –explica un responsable–, i som els primers interessats que no passi”. També argumenta que “no s’hauria de sortir de nit amb xancletes de platja”, tot i la indignació dels joves quan no els deixen passar pel calçat.

El pare de la Laura s’ha plantejat presentar una denúncia, i des dels Mossos d’Esquadra l’han remès als canals habilitats de consum. Des del local, de tota manera, l’han convidat a trobar una solució amistosa a través de l’assegurança de responsabilitat civil. El pare suggereix que s’emprin gots de plàstic, però des dels locals diuen que “també tallen, generen molta més brutícia i no agraden als clients”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.