Amb la pluja, evita el mosquit tigre

Amb la pluja, evita el mosquit tigre

 

mosquit tigre [320x200]

“La forma més efectiva de combatre el mosquit tigre és no deixar-lo criar”

Ja entrats en el bon temps és el moment per posar en marxa els programes de prevenció contra el mosquit tigre

“La forma més efectiva de combatre el mosquit tigre és no deixar-lo criar. Dipsalut, el Servei de Control de Mosquits de la Badia de Roses i el Baix Ter i els ajuntaments de la demarcació de Girona portem a terme programes per evitar-ho, però cal que tu també hi participis.

Només has d’evitar que el mosquit criï a casa teva”

Cicle Biològic del Mosquit Tigre

A diferència d’altres mosquits, el tigre no necessita molta aigua per criar. Les seves larves creixen perfectament dins petites reserves d’aigua estancada com la que pot quedar dins un test, una galleda o fins i tot, dins un cendrer.

Com puc evitar-ho?

Eliminar els objectes que puguin acumular aigua o buidar-la setmanalment, gerros, cendrers, abeuradors… Tapar hermèticament, amb tapa o tela mosquitera, els dipòsits d’aigua per regar.
Posar sota cobert barques, carretons o remolcs, o bé, posar-los cap per avall o tapar-los amb una lona. Eliminar (deixalleria) els pneumàtics vells.
Posar peixos vermells que es menjaran les larves dels mosquits en basses ornamentals i fonts del jardí. Netejar anualment de fulles les canaleres de teulats i terrasses.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.