ACCÉS A CANYERETS PER ROSAMAR AMB EL DNI

ACCÉS A CANYERETS PER ROSAMAR AMB EL DNI

 

CANYET-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu El regidor de Serveis de Platges, Joaquim Clarà i membres de la comunitat de propietaris de la urbanització Rosamar de Santa cristina d’Aro es varen reunir fa uns dies per tal d’arribar a acords sobre els usos de la platja compartida de Canyerets i l’accés a la mateixa a través de la urbanització Rosamar.
Fins ara els guixolencs que volien accedir des de la carretera de Tossa a la urbanització eren aturats a la barrera d’accés i obligats a abonat 7 euros per vehicle, la qual cosa suposava una fórmula dissuasòria que facilitava l’ús exclusiu per als residents de la zona.
Recordem que la major part de la platja correspon al terme municipal de Sant Feliu i l’altre a Santa Cristina d’Aro i en aquest punt es troba la frontera natural entre els dos municipis, divisió que ja ha estat punt de controvèrsia amb les fites, per la banda de la muntanya, que va acabar amb un contenciós judicial entre ajuntaments resolt a favor del consistori guixolenc.
Després de diverses diferències en les negociacions, es va arribar a l’acord que els vehicles de residents de Sant Feliu que presentin el DNI com a comprovant, podran accedir lliurement sense haver d’abonar cap quantitat a l’entrada. L’Ajuntament guixolenc es continuarà fent càrrec del manteniment i els serveis de la seva platja i  l’aigua de les dutxes l’abonaran al 50% entre la comunitat i el consistori ganxó.
Aquest sistema de pagament per accedir a la urbanització se sol realitzar des del cap de setmana anterior a la revetlla de Sant Joan fins els volts de la Diada de l’11 de setembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.