Inauguració de la “Via Brava” • Dissabte 5 de juliol

Inauguració de la “Via Brava” • Dissabte 5 de juliol

 

e3d4dcf128074f7b86ba0fbc0c85f813_L

Itinerari marí de 2 km paral·lel al Camí de Ronda de S’Agaró

Festa d’inauguració de la primera Via Brava de Platja d’Aro, dissabte 5 de juliol (10-14 h) a la Cala Sa Conca amb diverses activitats gratuïtes i obertes a tothom. Les anomenades Vies Braves, creades aquest any 2014, esdevenen la primera xarxa pública d’itineraris marins que transcorren en paral·lel als camins de ronda, destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques (web).

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro també s’ha incorporat en aquest projecte impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb un tram de dos quilòmetres de segueix l’itinerari del Camí de Ronda de S’Agaró (de Sa Conca a la Platja del Racó o viceversa), degudament senyalitzat i abalisat, fet que permet a tothom gaudir i explorar el litoral des del mar, de forma segura.

Les activitats programades per a aquest dissabte 5 de juliol són: presentació de la Via Brava (informació, promoció, recomanacions d’ús i seguretat, etc), sessions dirigides d’aquafitness (11 h, 12 h i 13 h), i sessions dirigides de tècnica de crol (11.30 h i 12.30 h).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.