6 NOTÍCIES, 6 IMATGES DE SFG

6 NOTÍCIES, 6 IMATGES DE SFG

 

AGENDA500-WEB-600x250

ÈXIT DE LA MARNATÓ E-DREAMS
Segons Informa Radio Sant Feliu Malgrat les ones i la mala mar, 283 nedadors van participar dissabte 28 de juny en la III Marnaton eDreams Sant Feliu de Guíxols. Un dels fets més remarcables d’aquesta prova, que va durar 2 hores,  fou el canvi del recorregut original a conseqüència de les condicions meteorològiques, que finalment fou un circuit de 3 voltes d’1.670 metres cadascuna. Acabada la competició es va celebrar la clàssica botifarrada.
Quant als resultats, el primer nedador a creuar a línia de meta fou  Damián Blaum, vigent campió en aigües obertes, amb un temps de 00:53:29, seguit per Rafa Cabanillas, (00:53:31) i en tercera posició Eduard Pérez (00:55:46).
Quant al podi femení, repeteix com a líder la catalana Esther Nuñez (00:57:21) campiona del món de la GP Fina 2007 i 2012 i subcampiona l’any passat, Minerva Pujol (01:02:33) va quedar en segon lloc i en tercera posició: Vinyet Gavaldà  (01:04:52).
Els més petits també van tenir ocasió de demostrar la seva vàlua amb la Marnaton Kids en  diferents distàncies en funció de l’edat i destinada a fomentar l’esport entre els nens.

MARNATÓ

CONFERÈNCIA SOBRE PREVENCIÓ DEL CÀNCER DE PELL
Aquest divendres, 4 de juliol, a les 19 h. a la sala d’actes de la biblioteca pública Octavi Viader de Sant Feliu, l’Associació Catalunya Contra el Càncer organitza una xerrada per tal de conscienciar a tothom dels perill que representen les exposicions al sol en l’època estiuenca.
Amb l’enunciat “La pell té memòria…com ens protegim de les radiacions solars” hi intervindran els següents ponents:  Dr. Antoni Beltran, metge de família, Dr. Albert Xifra, dermatòleg i Montse Salvachúa, psicòloga.

BELTRAN

 REVETLLA POPULAR AL PARC DE LES ERES
Una de les festes que ja es consideren tradicionals de principis d’estiu és la Revetlla Popular del Parc de les Eres que organitza l’Associació de Veïns de Tueda en aquest emblemàtic parc de la ciutat. La revetlla començarà a 2/4 d’11 de la nit i comptarà amb l’actuació del Trio de la Costa Brava que oferirà música i ball per amenitzar la vetllada en la qual es comptarà amb servei de bar, coca i cava. L’accés és gratuït.

PARC ERES

 CURS SOBRE TUTMOSIS III I EL SEU TEMPLE FUNERARI
El faraó Tutmosis III conquerí un imperi que anava des de Síria fins al nord del Sudan i que duraria fins a tres segles. La seva figura fou respectada i recordada molts anys després de la seva mort. Malgrat la seva importància, no és tant conegut com altres reis d’Egipte.
Des de fa sis anys un equip d’arqueòlegs, egiptòlegs i restauradors està excavant el seu temple funerari a l’oest de Luxor. Campanyes de fins a tres mes mesos de durada han aportat molts materials arqueològics que ajuden a conèixer millor a aquest rei. A més a més, a sota el temple ha estat localitzada una necròpolis molt antiga que ha permès recuperar fragments d’aixovars funeraris.
Aquest any, el curs d’egiptologia, impartit per Xavier Martínez i Myriam Seco i coordinat per Francesc Aicart, presenta les novetats en el treballs d’aquest temple i aspectes de la biografia d’aquest faraó. Aquesta setmana encara s’admeten inscripcios que es poden fer a la Casa Palet del carrer Pecher educacio@guixols.cat .

DSCN6906

 EXPOSICIÓ D’ANNA CASTELLÓ A L’AJUNTAMENT
Des d’aquest dilluns i fins el 13 de juliol, es pot contemplar al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu una exposició de treballs d’Anna Castelló. La inauguració oficial i vernissatge, obert a tothom, se celebrarà aquest dissabte, 5 de juliol a les 20:00 h.en el mateix espai.
L’artista, que participa un any més en el Guíxols Exposicions, defineix les seves obres com una transmissió d’energia, positivitat i actitud davant de la vida a la qual va incorporant nous colors i enriquint els paisatges a mesura que va experimentant i evolucionant. En aquests canvis evolutius ja havia declarat a la nostra emissora que vol transmetre més d’alegria per fer front, de forma visual, a aquesta mena de desànim que ens envolta i espera que així es pugui percebre pels visitants.

CASTELLÓ

 ACTE PENYA GUÍXOLS-COSTA BRAVA GIRONA FC
La penya Guíxols-Costa Brava Girona C.F. inaugura aquest dissabte entre les 17 i les 20 hores la nova seu de l’entitat a Sant Feliu de Guíxols que, a partir d’ara, serà el Bar Paraiso del carrer València, 39, davant de la plaça Salvador Espriu.
A l’acte hi assistiran, entre altres, el president del Girona, Albert Reebled, l’alcalde, Joan Alfons Albó, la regidora d’esports, Magda Lupiáñez a més de representants de l’A.D. Guíxols i diverses penyes con la Barcelonista, Madridista, de l’Espanyol i de l’Athletic. Es comptarà amb l’actuació del grup Esencia i de disco-mòbil i botifarra i cervesa a preus populars.
El punt de trobada es trasllada de la cafeteria Bon Dia a la Granja-Bar Paraiso, seu on podran fer trobades els més de 70 socis amb què compta l’entitat.

PENYA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.