ATERRA LA NOVA EMPRESA D’ENLLUMENATS

ATERRA LA NOVA EMPRESA D’ENLLUMENATS

 

ENLLUMENAT-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Les freqüents apagades en diferents barris i sectors de Sant Feliu des de fa uns mesos, han provocat les queixes dels ciutadans que han anat penjant fotografies d’aquestes zones al Facebook i trucant als serveis de l’Ajuntament.
La realitat és que l’estat de precarietat dels quadres, les línies, connexions i molts dels fanals, ha provocat que ens trobem al límit en aquesta infraestructura.
Després d’un complicat procés per realitzar el plec de condicions, l’Ajuntament va adjudicar a la Unió Temporal d’Empreses (UTE) Citelum i Gas Natural aquesta concessió amb una filosofia que l’alcalde resumia en dues declaracions. Comentava que “l’empresa que hi havia fins ara extreia els beneficis de la reparació d’avaries i ara, a menys averies, més beneficis”  i també assegurava que el seu manteniment “es fonamentarà en l’estalvi energètic que es generi”.
Joan Alfons Albó es mostrava satisfet d’aquestes noves fórmules que s’estan imposant en les concessions i deia que no havien inventat res, atès que havien copiat el sistema d’altres ajuntaments que han aconseguit  resultats positius com ara el de Lleida.
Aquesta setmana passada s’ha consumat el relleu entre les empreses i, operaris de la UTE Citelum i Gas Natural, s’han posat mans a l’obra en la revisió de les instal.lacions incidint especialment en els sectors més afectats recentment.
Ja us varem informar àmpliament sobre aquesta nova etapa el passat 17 d’abril al nostre web ( http://www.rsf.fm/2014/renovacio-de-5-189-fanals-de-sfg.html) en la qual destaca la renovació de més de 5.000 fanals. L’alcalde declarava que entre els principals propòsits hi destacava el canvi de les bombetes de claror groguenca “pròpia dels polígons” per unes de més clares i de més baix consum així com establir una uniformitat en els models de fanals excepte a llocs emblemàtics que en requeriran d’especials com ara; Rambla Vidal, Juli Garret o bé millores per reforçar la i.luminacio de façanes com la de l’Ajuntament, el Salvament, el Casino del Nois entre altres..
Una de les iniciatives destacades per part de l’empresa des del minut zero, ha estat la de posar a disposició dels usuaris un telèfon, un correu electrònic i dues xarxes socials per establir prioritats a l’hora d’atendre urgències o atendre als dubtes dels ciutadans.
Telèfon: 900.72.43.65
Email: enllumenatpublicsfg@gmail.com
Facebook: Enllumenat SFG
Twiter: EnllumenatSFG

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.