Reunió formativa als empresaris locals de l’Estació Nàutica per les noves tecnologies

Reunió formativa als empresaris locals de l’Estació Nàutica per les noves tecnologies

 

unnamed(3)

Els empresaris d’oci nàutic, hostaleria, comerç i immersió que formen part de l’Estació Nàutica Guíxols Costa Brava van realitzar el passat 13 de juny una sessió de formació per exposar la forma de treballar el portal web de reserves online.

A través de la pàgina web d’Estacions Nàutiques, www.estacionesnauticas.info, els possibles nous clients tenen un ventall enorme de possibilitats de recerca d’activitat i destins a Espanya, amb una eina informàtica de primera generació. Es gestiona de forma mixta entre els informàtics de les estacions nàutiques i els propies empresaris, els quals tenen l’opció d’introduir les dades que volen ofertar.

La regidora de Promoció de la Ciutat, Pilar Giró, va destacar la potencialitat i utilitat d’aquesta eina informàtica, molt fàcil d’utilitzar però alhora molt potent, que forma part de l’aposta de l’Ajuntament i la seva àrea per facilitar eines útils i recursos als empresaris locals per atraure nous clients del difícil mercat turístic. Va animar els presents a invertir esforços, buscant els millors recursos, textos, fotografies i material, amb l’ajuda dels responsables tècnics tant de les Estacions Nàutiques com del propi Ajuntament per aconseguir un bon posicionament de mercat.

Alguns dels empresaris de la ciutat van registrar-se, ja durant la pròpia reunió, per fer les primeres experiències en el sistema informàtic, de manera que pràcticament en qüestió d’hores van podien introduir-ne les primeres dades.

Els formadors, que els dies previs havien fet una gira per tot el litoral mediterrani, van exposar la importància de l’Estació Nàutica, a nivell estratègic. El dia anterior, estant a l’Estartit i Roses, ja havien copsat la presència de desenes d’autocars amb turistes en un sol dia, tots amb diferents tipologies d’activitats: els practicants de la vela tenen unes necessitats diferents als qui practiquen immersió, o altres esports nàutics. Sense l’Estació Nàutica seria difícilment pensable que, entre finals de maig i principis de juny, hi hagués tanta activitat concentrada.

En pocs dies el lloc web de l’Estació Nàutica de Sant Feliu ja estarà del tot operativa, en forma de web, aplicatiu per a mòbils i tauletes. Una eina del tot eficaç per poder reservar habitacions d’hotel a Sant Feliu de Guíxols, reservar taula, reservar productes nàutics (immersió, vela, kayak…) conèixer promocions i ofertes, calcular distàncies de trànsit, climatologia i similars.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.