Subvencions Projectes de Cooperació 2014

Subvencions Projectes de Cooperació 2014

 

8dd7b8b4760ba7a16925200870ba9b16_L

Presentació de propostes per a ONG fins al 9 de juliol

 

Convocatòria 2014 de subvencions per a projectes de solidaritat i cooperació internacional al desenvolupament de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro amb una partida de 40.000 euros. Poden optar-hi les organitzacions no lucratives amb seu o delegació permanent a l’estat espanyol que tinguin com a finalitat les activitats solidàries i/o de cooperació internacional en dos grans àmbits (serveis sociosanitaris, educatius i de millora de les condicions de vida; o de creació d’infraestructures, treball i economia productiva). 

La subvenció concedida s’ha d’aplicar d’acord amb la finalitat prevista, i és incompatible amb l’obtenció d’altres subvencions o ajuts públics i privats que, sumats als de l’ajuntament superin el 100% del pressupost. El termini de presentació de les sol·licituds ja és obert i finalitza el 9 de juliol d’enguany (bases i formulari).

Per realitzar l’assignació s’han fixat diversos criteris de valoració dels projectes: l’experiència reconeguda en la seva l’aplicació; continuació dels subvencionats anteriorment per l’ajuntament; iniciativa demostrada per aconseguir altres fonts de finançament (públiques o privades); propostes pilot que es puguin estendre; formar part d’òrgans de participació local; accions concertades entra diverses entitats i/o municipis; projectes que es plantegin com a treball en xarxa, que incloguin metodologia, estudi d’impacte i avaluació; i presentació de comptes anuals auditats.

Algunes de les entitats que han obtingut subvenció els darrers anys han estat: Creu Roja, l’Associació Catalana d’Enginyeria Sense Fronteres, Comg Ajuda–Fundació Pascual i Prats, Soarpal, Sol Solidari, Fundació Vicente Ferrer, Associació desenvolupament Casa Mali, Fundación El Alto, Dagua, Gerd, Fundació Abside, Vols Voluntariat Solidari, Addim, Global Humanitaria, Fundació Talibés o DAgua, entre d’altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.