Guardons literaris per a les escoles del municipi

Guardons literaris per a les escoles del municipi

 

3c5079a3298e29fe1f7c007db8cffd25_L

1r Premi de la fase comarcal dels Jocs Florals de Catalunya

L’alumnat de cicle inicial (1r i 2n de Primària) de l’escola Vall d’Aro de Castell d’Aro (web) amb l’obra El guepard i el tigre; i el de cicle superior (5è i 6è de Primària) de l’escola Els Estanys de Platja d’Aro (web) amb el text La doble cara de la soledad, ha estat guardonat amb el Primer Premi en la fase comarcal dels 1s Jocs Florals Escolars de Catalunya (web). La convocatòria és una iniciativa del Departament d’Ensenyament amb l’objectiu de millorar la lectura i l’escriptura i fomentar una tradició cultural pròpia i arrelada al país.

Les bases del certamen estableix set categories segons el nivell educatiu de l’alumnat: cicle inicial, mitjà i superior d’educació primària; educació especial de primària; 1r i 2n, i 3r i 4t d’ESO; i educació especial de secundària obligatòria. El concurs té tres fases: comarcal, territorial i nacional. L’acte final de lliurament de premsi serà presidit per la consellera d’Ensenyamen,t i esdevindrà la cloenda del curs acadèmic 2013-2014.

La participació dels centres escolars de la Vall d’Aro a la convocatòria forma part de les accions del projecte de Zona d’Excel·lència Educativa, que té per objectiu afavorir les oportunitats de tots els infants i joves en l’accés al coneixement – des de les competències bàsiques a les superiors – afavorint l’èxit i les capacitats de tot l’alumnat, de P3 a 4t d’ESO (1.200 infants i joves i 125 docents).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.