Beques Llar d’Infants Municipal Curs 2014-15

Beques Llar d’Infants Municipal Curs 2014-15

 

65c936b5a308c3ecd39227edb709aaa1_L

Presentació de sol·licituds fins al 13 de juny

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro destina enguany fins a 60.000 euros en concepte de beques per a les famílies del municipi per a la utilització de diversos serveis municipals vinculats amb la infància: Llar d’Infants, Casal d’Estiu i menjador escolar.

Fins al 13 de juny de 2014 es poden presentar les sol·licituds per obtenir ajuts econòmic per a les quotes mensuals de la Llar d’Infants Municipal, curs 2014-2015 –de setembre a juny- (en queda exclòs el menjador). Cal presentar tota la documentació necessària i la sol·licitud mitjançant model normalitzat, de dilluns a divendres (9-14 h) a les oficines dels Serveis Socials Municipals.

Poden sol·licitar-ho les famílies empadronades i amb residència efectiva a Castell-Platja d’Aro. Les persones d’origen estranger han de tenir el permís de residència legalitzat. Els ingressos de la unitat familiar no poden ser superiors a una renda per càpita de 3.514’57 euros/persona (es considera unitat familiar la composta pel sol·licitant, el seu cònjuge no separat legalment o parella de fet inscrita i els fills, amb independència de la seva edat, que resideixin a l’habitatge, incloent els vinculats per una relació de tutela, guarda o acolliment familiar).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.