Nova edició de la revista “Q Passa!”

Nova edició de la revista “Q Passa!”

 

9cfb594ca0b804893e7dadfe3761ec3c_L

Elaborada pels nois i noies dels Casal Prejúniors i Júnior

Editada en format digital el tercer número de la revista Q Passa! (pdf), escrita col·lectivament i coordinada per les noies i nois de 10 a 14 anys (1r i 2n d’ESO), del Casal Prejúniors i Júniors de la regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro. La publicació va néixer, ara fa dos anys, com una proposta educativa i de lleure amb els objectius de fomentar l’expressió escrita i gràfica, participar en extraescolars de caire acadèmic, i donar a conèixer les activitats que es duen a terme en els mateixos casals.

Els dos casals es plantegen com un servei municipal de lleure educatiu amb l’acompanyament d’un equip educatiu format per dos monitors. S’hi fan activitats diverses (lleure, noves tecnologies, assemblees, gimcanes, torneigs..) i també algunes d’extraordinàries (concursos, teatre, creació d’un programa de televisió, projectes de voluntariat, cinefòrums, cursos formatius), així com tallers (salut, cuina, creatius, etc), propostes esportives, l’Espai de l’estudiant (dedicat a l’estudi i per fer-hi deures i treballs), i una gran activitat cada trimestre (acampada, excursions, colònies, celebració del Nadal o el Carnaval…).

L’oferta de lleure educatiu de caire municipal es completa en el tram d’edat de 3 a 10 anys amb La Casa Lila (de P3 a 4t de Primària), com a ludoteca i espai de joc amb un programa tant d’activitats dirigides per a infants com de caire familiar. Per a les noies i nois de 15 a 29 anys s’ofereix el Casal Jove, un espai de lliure accés –sense inscripció prèvia, però amb un equip educatiu de suport- situat al nou Espai Juvenil El Cercle (Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.