El servei d’ocupació de Sant Feliu té 3.000 inscrits

El servei d’ocupació de Sant Feliu té 3.000 inscrits

 

Sant Feliu de Guíxol

Segons Informa El Punt Avui El servei d’ocupació municipal (SOM) de Sant Feliu de Guíxols té unes tres mil persones inscrites. Són només els usuaris que es consideren actius, ja que a la base de dades històrica des que va començar a funcionar el servei, l’any 2000, acumulen uns 11.000 currículums. Fins ara l’atenció al públic ha estat presencial, però per reduir les cues a l’oficina han activat un nou web que agilitarà el registre d’altes de persones que busquen feina i també la inserció d’ofertes laborals.

El regidor de Promoció Econòmica, Juanjo García, va deixar clar que “no es deixarà de banda l’atenció personal i el tracte humà”, però s’acceleraran els tràmits i serà molt més senzill, per exemple, consultar les darreres ofertes que s’incorporen dia a dia. També hi ha vincles amb el portal Feina Activa de la Generalitat i informació sobre el calendari de cursos formatius municipals.

Per inscriure’s al servei cal adjuntar-hi el currículum, acreditar les titulacions o coneixements, i una fotocòpia del document d’identitat i el certificat de vida laboral.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.