S’INAUGURA “SA MARINADA” AL NÀUTIC VELL

S’INAUGURA “SA MARINADA” AL NÀUTIC VELL

 

MARINADA-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest divendres al migdia, s’inaugurarà oficialment el nou restaurant de l’antic edifici del Nàutic Vell de Sant Feliu de Guíxols que estarà regentat per Mercè Pellicer i que portarà el nom de Sa Marinada.
L’acte, organitzat conjuntament amb la Cambra de Comerç, comptarà amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, l’alcalde de Sant Feliu, Joan Alfons Albó, altres autoritats i representants de diversos àmbits.
S’han programat alguns parlaments que, segurament, faran incidència en la transformació i recuperació d’aquest edifici, en el qual s’hi ha fet una important inversió per al seu equipament, les escomeses dels serveis de subministrament i un munt de detalls de qualitat com la seva espectacular terrassa elevada i enfustissada sobre el mar, que compta amb una vista privilegiada sobre la badia.
No només serà un important actiu en el sentit de la recuperació de l’edifici i de l’ampliació de l’oferta gastronòmica de qualitat a Sant Feliu, sinó que Mercè Pellicer ha recuperat als treballadors que tenia en la passada etapa a la taverna de Sant Pol, que han pogut tornar a recuperar un lloc de treball i que a l’estiu arribaran a conformar un equip d’unes 35 persones..
Pellicer declarava a la nostra emissora que no busca cap punt de referència respecte a la seva passada etapa a Sant Pol, que no ho contempla com una continuació sinó com un nou punt de partida. Afegia que ella i el seu equip venen a Sant Feliu per integrar-se en l’oferta global de la ciutat, a sumar i a aportar. També va destacar que els peixos salvatges formaran la principal matèria primera de la seva cuina i que també donarà servei de catering a les embarcacions que desitgin organitzar els seus àpats a bordo.
Després dels primers actes institucionals d’aquest divendres, hi haurà una segona visita d’invitats que tindran l’ocasio de visitar el nou restaurant ha recuperat i millorat un entorn que amb el pas dels anys s’havia degradat on Ports de la Generalitat, Ajuntament i Cambra de Comerç varen decidir actuar i cercar noves possibilitats per tal de poder gaudir d’un entorn paisatgístic de primer ordre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.