120 parelles al XX Campionat de botifarra de Santa Cristina d’Aro

120 parelles al XX Campionat de botifarra de Santa Cristina d’Aro
XX Campionat de botifarra de Santa Cristina d'Aro
XX Campionat de botifarra de Santa Cristina d'Aro

El passat dijous 1 de maig el pavelló d’Esports de Santa Cristina d’Aro va acollir una nova edició del Campionat de botifarra de Santa Cristina d’Aro.

Al campionat, que enguany celebrava la seva vintena edició, van participar-hi un total de 120 parelles.

Els premis per a les 3 primeres parelles classificades va ser la parella de Llagostera formada per Manuel Pulido Ruiz i Mariano Muñoz Gonzalez, que va imposar-se a la final a la parella formada per Albert Porxas Boix i Eduard Pujolar Vidal de Crespià.

Els guanyadors es van repartir un total de 1000 euros en premis, mentre que el premi a la primera parella local (fotografia) va ser la parella formada per Miquel Bassas Serra i Evelia Barreto González.

Tots els participants es van endur un permil i un tapet personalitzat del campionat, amb el que l’organització va voler demostrar que el Campionat de Santa Cristina d’Aro segueix essent el més esplèndid dels que se celebren per les nostres contrades.

Al campionat, organitzat per la Colla de la Botifarra de Santa Cristina d’Aro, s’hi van exposar diverses obres fetes amb suro de l’artista local Pere Ciurana Costa, “Batet”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.