EL SEGON MERCADONA TANCARÀ PORTES

EL SEGON MERCADONA TANCARÀ PORTES

Segons Informa Radio Sant Feliu El mes de febrer de 2012 varem publicar un article que titulàvem “Mercadona es planteja la continuïtat del seu supermercat de la carretera de Palamós”, en el qual informàvem que els resultats del supermercat de la carretera de Palamós no s’ajustaven a les expectatives i que es buscaven solucions per reconduir-lo o bé s’haurien de plantejar el tancament.
Un dels intents consistia en “convèncer a l’Ajuntament que el carrer  Bourg de Peage tornés a ser de dues direccions per tal de facilitar l’accés a l’aparcament, la qual cosa fou refusada pel consistori atès que, entre altres inconvenients, suposava la pèrdua de 26 places d’aparcament a més de redissenyar la circulació en tot l’àmbit”.
També avançàvem que es projectava la construcció d’un nou supermercat de la cadena a Palamós i que es plantejava la recol.locació de la major part dels prop dels 25 treballadors de la plantilla.
Responsables de la cadena a nivell de Catalunya i un membre del consell d’administració es varen afanyar a trucar-nos per negar categòricament el que la nostra emissora tenia plenament contrastat. Només ha calgut que passés el temps perquè després de dos anys i mig, es confirmen les informacions amb l’única diferència que, en comptes de Palamós s’ubicarà a Sant Antoni de Calonge, on les obres avancen a bon ritme.
El propi regidor de comerç de l’Ajuntament de Sant Feliu, Juanjo Garcia, ho ha confirmat aquest diumenge a través del seu perfil de Facebook quan publicava un post que deia textualment: “Ahir vam tenir una reunió amb els responsables de Mercadona a Catalunya, i ens van reafirmar allò que ja feia algun temps es rumorejava; el centre Mercadona ubicat a la carretera de Palamós tancarà les seves portes ben aviat, possiblement abans de l’estiu.
La raó: no és rendible. Segons els responsables, obrir un altre centre a Sant Feliu va ser una aposta arriscada, doncs la rendibilitat es basa en un rati de 25.000 habitants per botiga (supermercat), i a Sant Feliu tenim 22000 habitants.
La fama que té Mercadona, en aquest sector, de bon tracte vers els seus treballadors ens la van traslladar ahir aquests dos directius. Aquesta empresa considera els seus treballadors com els seu capital més valuós, i en aquest sentit, ens van informar de que cap integrant dels aproximadament 20 que conformen la plantilla d’aquest centre de treball no anirà a parar a l’atur, si no és per voluntat pròpia, ja que tots seran reubicats al nou centre de Calonge.
Segur que és un gran entrebanc per a molts d’aquest treballadors però, com a mínim els hi deixa la possibilitat de continuar desenvolupant un lloc de treball.
També vull fer esment al compromís de que la Bossa Municipal de Treball rebrà les ofertes de feina que puguin generar aquesta empresa, tenint la seguretat de que el centre de Bujonis va en línia ascendent”.
D’altra banda l’empresa també ha estat notícia aquesta setmana quan ha informat que va tancar l’exercici 2013 amb un volum de compres a les comarques gironines que arriba als 352 milions d’euros, un 8,2% més que l’any anterior, va informar ahir la cadena de supermercats. Amb 25 establiments a la demarcació, la cadena de supermercats dóna feina a 1.002 gironins.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.