3 PSICOFONIES I MÉS SOBRE FANTASMES

3 PSICOFONIES I MÉS SOBRE FANTASMES

Segons Informa Radio Sant Feliu Recordareu que ja varem publicar fa uns dies la notícia sobre els nous treballs de l’associació FPG (Fenómenos Paranormales Girona) on, en l’equip de 6 persones que varen rastrejar el Monestir, Les Vetlladores i el cementiri, s’hi troben dos guixolencs. en Jordi i en Xavi.
Ens quedava pendent d’acostar-vos algunes psicofonies (veus capturades per aparells enmig del silenci) que ja ens varen sorprendre en la investigació que fa un any es va fer a l’antic hospital. Al final d’aquest article trobareu el link per escoltar la notícia en la qual n’incorporem tres d’inèdites.
Però ha sorgit un altre espai on el propietari i altres persones que coneixen la finca asseguren que s’hi apareix la figura d’una dona. Estem parlant de la Casa Rovira (davant del col·legi Gaziel, antiga residència de la família Langdon-Davis), una finca en la qual esperen desplegar tots els seus estris si el nou propietari (que viu a alemanya) els acaba donant permís.
Tot plegat ho podeu escoltar en la segona de les notícies de l’apartar “A la carta” del nostre web: http://www.rsf.fm/a-la-carta-2-2/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.