MÉS FENÒMENS PARANORMALS A SFG

MÉS FENÒMENS PARANORMALS A SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu L’associació Fenómenos Paranormales Girona (FPG), que ens va sorprendre ara fa un any amb les fotografies i psicofonies capturades a l’antic hospital de Sant Feliu, han tornat a la càrrega desplegant el seu treball en altres punts de la ciutat com són: el cementiri, el Monestir i l’edifici de Les Vetlladores.
Després de l’èxit del seu primer rastreig, l’alcalde va donar via lliure per actuar en aquests dos edificis amb molta història així com en el cementiri on, un equip de sis persones ha treballat durant un any desplegant els seus espectòmeetres, càmeres de fotos, vídeo, gravadores a més de mèdiums que invoquen als possibles esperits per tal que es manifestessin.
Tot i que la psicofonies no són de la qualitat de les de l’hospital, n’han capturat una bona colla, especialment al monestir, i han classificat els arxius sonors per les frases que s’han enregistrat: A la Torre del Fum es va capturar una veu d’home que diu “muévanse”. A la tercera planta una altra veu masculina que diu “salvatges”. A la segona planta, a la Sala del Suro, s’escolta la veu d’un bebè plorant. A la quarta planta, tocant a l’església s’escolta el que interpreten com el so d’un picapedrer (martell i escarpra) i una sèrie de cops amb un so més greu. I al què ha estat la Sala Albertí, a la tercera planta, s’escolta una veu d’home que pregunta, “com ho faig?”.
Les veus no se solen escoltar fins que no es revisen amb els equips de so però en dues ocasions (els cops i el plor del bebè) es varen poder escoltar en directe i es compta amb el testimoni d’un periodista que seguia els treballs per fer un reportatge.
També cal destacar que a l’escala interior es va fer una fotografia que capta un feix de llum que travessa el buit d’escala i les baranes.
Quan als altres emplaçaments, no varen aportar els resultats del monestir. Membres de  la FPG ja ens advertien que, contràriament al que ens pot semblar, en els cementiris no se solen capturar psicofonies. Tot i això, només acostar la gravadora a una tomba, es va enregistrar una veu que diu: “tinc que marxar fora”.
L’edifici de Les Vetlladores tampoc va aportar gaire material però destaca una psicofonia on la veu d’un home diu “alguien se dedica a la muerte”.
Ens queda pendent processar els arxius de so que ens han subministrat per tal que en pogueu escoltar alguns que penjarem al nostre web i dels quals ja informarem oportunament..
A partir de la primera publicació que varem fer del treball a l’antic hospital, l’associació FPG va divulgar els seus treballs i fins i tot es va fer el reportatge anomenat “L’hospital de les ombres” a càrrec de l’equip del professor Sebastià d’Arbó, que dirigeix i presenta el programa “Cròniques de misteris” a RAC1 i 8TV i fou projectat al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges el passat mes d’octubre. També varem publicar l’aparició d’una cara en els esglaons de la Casa Albertí que és una de les properes finques que rastrejaran a més de la Casa Vilaret, seu del Museu d’Història de la Joguina de Sant Feliu.
Actualment tenen previst actuar a l’Ajuntament de Girona i a la Casa Pastor, seu de l’antic palau de justícia.
Si voleu seguir les activitats d’aquesta associació que compta amb 2 membres de Sant Feliu poder entrar al seu web: http://www.sociedadfpg.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.