MILLORES PER IMPULSAR EL TURISME

MILLORES PER IMPULSAR EL TURISME

Segons Informa Radio Sant Feliu En les darreres setmanes al Club Nàutic Vell s’hi pot veure força moviment, i és que s’estan portant a terme treballs per a la recuperació i millora de tot aquest espai, que es troba en un lloc de privilegi a la badia de Sant Feliu de Guíxols, i que també es contempla com una extensió del passeig marítim de  la ciutat.
Tant Ports de la Generalitat com l’empresa de la Cambra de Comerç que ho gestionarà, a més de l’empresa que posarà en marxa el restaurant, estan treballant per tal que a partir de Setmana Santa s’hagi donat el primer pas per a la seva recuperació a l’espera que per a la campanya d’estiu, estigui gairebé a ple rendiment.
Hem pogut veure les rases on s’hi ha instal·lat els nous serveis de subministrament de llum, aigua i gas que abastiran l’edifici que albergarà el nou restaurant de qualitat que regentarà Mercè Pellicer (ex-Taverna del Mar) així com l’enderrocament de la illeta d’entrada que acollia un magatzem semisoterrat que propiciarà una entrada més àmplia que farà les funcions de passeig.
La modificació puntual del POUM en aquest espai, ha legalitzat l’edifici de l’entrada, seu de l’associació Llop de Mar que ara podrà invertir i millorar el que era un espai a precari. I també s’estan recuperant altres espais infrautilitzats per tal d’ampliar l’oferta d’amarradors que la Generalitat ha adjudicat a l’empresa concessionària.
El president de la Cambra, Joan Puig i la gerent de l’empresa, Sandra Tarinas, treballen a diari en les oficines provisionals instal:lades en l’espai i ens comentaven que amb el Club Nàutic tenen una relació fluida no només per compartir l’espai sinó per engegar projectes conjunts per aprofitar tot el potencial que té la badia.
Amb la reobertura d’aquest restaurant, el funcionament de l’actual del Club Nàutic i les perspectives de l’edifici de Can Rius, seu d’Eldorado Mar, Puig considera que Sant Feliu recuperarà el segell de qualitat que Sant Feliu va tenir fa uns anys donant vida a aquest escenari únic en tot el litoral. Està convençut que tot això amb el complement que pot suposar la posada en marxa dels edificis dels Anlló que aniran a subhasta, poden donar un important impuls a la ciutat a nivell turístic.
La gerent, Sandra Tarinas, apuntava que en l’àmbit del Nàutic Vell, es generaran entre 70 i 80 llocs de treball directes, que a l’estiu pot arribar a una punta del centenar, i que això pot multiplicar per tres o per quatre els llocs indirectes a través de professionals i industrials.
A tot l’àmbit portuari cal afegir els nous projectes museístics al promontori d’El Salvament, la concessió d’El Tinglado al Club Nàutic, l’ampliació de la Via Ferrada i la nova Estació Nàutica, un panorama que tant les entitats implicades, així com l’Ajuntament, contemplen com un punt de partida per donar un important impuls turístic de cara al futur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.