NOU WEB DE PROMOCIÓ TURÍSTICA

NOU WEB DE PROMOCIÓ TURÍSTICA

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha posat en circulació l’espai www.visitguixols.com, un web pràctic d’informació turística adreçada a visitants de la ciutat, en cinc idiomes (català, castellà, francès, anglès i rus) i va ser concebuda com un instrument de màrqueting turístic.
El que més destaca d’aquest espai web és la ingent quantitat de fotografies que hi ha, així com ser un ampli directori dels serveis que es pot trobar el visitant a la ciutat.
L’espai web turístic es posa en la pell d’un visitant, i n’intenta satisfer totes les seves necessitats i seguint l’estructura, el visitant rep d’entrada una visió general de la ciutat, amb el seu patrimoni, història, personatges singulars i altres detalls propis.
Ressegueix a continuació totes les platges de Sant Feliu de Guíxols, amb els serveis que s’hi contemplen i les diferents característiques. Un dels apartats, “què fer”, ensenya les activitats programades anualment a la ciutat amb les dates aproximades (Carnaval, Festa Major, fires, espectacles…). Segueixen els apartats de serveis, com “On dormir”, i “On menjar”, amb una àmplia relació de tots els establiments de la ciutat, amb preus i enllaços.
Un espai “per als petits de casa” indica que la ciutat està molt ben preparada per acollir turisme familiar, en un ambient segur, d’un gran lleure i esbarjo, adaptat a les diferents edats, amb monitors especialitzats, espais públics homologats amb les últimes tendències en matèria de seguretat.
Completa el nou mosaic web una agenda d’actes diaris -informació que es nodreix de l’aportació de les diferents àrees municipals- i un microespai d’informació pràctica (mapa, gps, distàncies quilomètriques…)
Pel regidor de Turisme, Juanjo García, la posada en funcionament de l’espai web turístic (www.visitguixols.com) esdevé “un pas important de renovació, ja que l’espai turístic és el primer mirall del municipi, i convé que estigui al dia, ben posicionat i amb la tecnologia més innovadora”.

D’altra banda, el propi Ajuntament anunciarà en breu la posada en funcionament del nou espai web corporatiu, que ja circula en versió de prova i s’hi estan fent els últims retocs. El més destacat, a banda de la simplificació de continguts i un renovat disseny, és que està pensada per ser visitada bàsicament des de tauletes i telèfons mòbils. També es pot gestionar, penjar fotos i escriure els continguts des de telèfon mòbil, entre altres innovacions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.