OFERTES DE TREBALL I NOTES

OFERTES DE TREBALL I NOTES

Segons Informa Radio Sant Feliu Ofertes de treball trameses pel Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols:
-Taller de cotxes de Sant Feliu de Guíxols cerca un mecànic de cotxes oficial de primera amb experiència.
-Fleca de nova obertura a Sant Feliu de Guíxols cerca un/a dependent/a de fleca amb experiència en el sector alimentari.
– Restaurant de Sant Feliu de Guíxols cerca pastisser especialitzat en postres i reposteria amb experiència.
-Empresa de Sant Feliu de Guíxols cerca administratiu/va amb alt nivell de francès parlat.
-Restaurant de Sant Feliu de Guíxols cerca una ajudant de cuina amb experiència. Feina d’abril a octubre.
Persones interessades adreceu-vos al c/ Enamorats, 65-99 (1er pis estació d’autobusos Sarfa), Servei d’Ocupació Municipal, o truqueu al núm. de telèfon 972327033.

BIBLIOTECA, CICLE: “EL RETROBAMENT DELS INSTINTS”
El Centre d’Equitació Cavall de Mar de Llagostera oferirà un cicle de tres conferències els dijous 13, 20 i 27 de març a les 7 de la tarda amb els següents enunciats: “La vida del cavall domèstics”, “Què ens aporten els cavalls” i “L’equitació com a esport”, que aniran a càrrec d’Emma Fauria, Marta Planella i Marina Sala Isern que conviden a descobrir el món del cavall, així com a tenir-ne cura i estimar-los.

UN CANVI AL ROCK & TAPES
Atzavara ha comunicat un canvi de darrera hora en la programació del Rock & Tapes que només afecta a un local. El concert estava programat per aquest divendres  a les 22:30 h. al Bar Avenida i finalment es farà al Butrón Berria, de la plaça Terol, on hi actuarà Tom Hagan. Per disposar de la programació podeu entrar a la següent adreça: http://www.rsf.fm/agenda

SFG DEMANA L’ADHESIÓ DEL SONSO
A les portes de posar en marxa una altre any la coneguda campanya gastronòmica del “Peix Blau Ganxó”, l’Ajuntament de Sant Feliu ha sol:licitat al Consell Comarcal del Baix Empordà l’adhesió del “Sonso” a la marca de garantía “Producte de l’Empordà”.
Tenint en compte que recentment la Comissió Europea ha donat llum verda al Pla de gestió del sonso, restringint la seva pesca a 819 tones anuals en poc més d’una vintena d’embarcacions, per tal d’ assegurar el futur d’aquest tipus de pesca artesanal; i que la nostra ciutat és un dels únics 7 ports catalans (juntament amb Barcelona, Badalona, Arenys de Mar, Blanes, Palamós i l’Estartit) en el que és permès el desembarcament i comercialització del sonso, des de el consistori es creu convenient potenciar aquesta avinentesa i poder aconseguir que el Sonso esdevingui una marca identificativa del caire mariner que posseeix Sant Feliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.