ASSEMBLEA DE COOPERATIVES A SFG

ASSEMBLEA DE COOPERATIVES A SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu Ecoconsum, l’entitat que reuneix bona part de  les cooperatives de consumidors ecològics de Catalunya, es va reunir en assemblea el passat cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols. La cooperativa La Manduca, que està integrada per socis de la ciutat, de pobles de la Vall d’Aro, Llagostera i Palafrugell, va ser l’amfitriona de la trobada.
La producció ecològica a Catalunya està en auge en els darrers anys i els operadors catalans que certifiquen al CCPAE han augmentat sobre un 14 % de forma acumulativa en els darrers tres anys. D’aquí l’interès dels consumidors de productes ecològics per organitzar-se millor, difondre el seu missatge i projectar-se cap a la societat.
La trobada feta aquí va reunir una quinzena de cooperatives que, entre altres assumptes,  van decidir millorar els sistemes informàtics propis a la seva activitat per tal de fer-los arribar als nous grups que van sorgint arreu i que també serveixin per estar més inter-connectats i presents a la xarxa com a Ecoconsum d’una manera més visible i eficaç, per millorar el sistema de compres comunes i per tenir més ressò social.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.