Creix un 68 % el nombre de consultes ateses per la Cambra de Comerç de Sant Feliu de persones que demanen informació per muntar la seva empresa

Creix un 68 % el nombre de consultes ateses per la Cambra de Comerç de Sant Feliu de persones que demanen informació per muntar la seva empresa

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols ha atès durant el 2010 un total de 250 consultes de persones que demanen informació per muntar la seva pròpia empresa, el que representa un 68% més de les que va rebre l’any 2009.

La majoria de consultes ateses són de persones que han quedat a l’atur i que davant les dificultats que tenen per trobar una altra feina, busquen informació i assessorament per muntar la seva pròpia empresa.

Un 51% dels usuaris que s’han adreçat a la Cambra de Comerç de Sant Feliu són homes i la majoria de consultes –un total de 153- s’han fet de forma presencial. La resta son persones que han demanat informació per telèfon o correu electrònic.

Les persones que utilitzen aquest servei que ofereix, de forma gratuïta, la Cambra de Comerç Sant Feliu bàsicament demanen informació sobre els tràmits que han de seguir per muntar la seva empresa o per aconseguir finançament, ja sigui a través de la capitalització de l’atur -aquelles persones que cobren una prestació-, obtenir un préstec per emprenedors o accedint a les subvencions que ofereix la Generalitat.

Tot i que un terç de les persones que utilitzen aquest servei de la Cambra finalment desisteixen i no porten a terme la seva idea, la resta d’usuaris assessorats segueix els tràmits corresponents.

Dels projectes empresarials assessorats durant el 2010, 47 ja son una realitat, i altres ho seran en els propers mesos.

El 90% de les propostes de creació de noves empreses assessorades per la Cambra de Comerç de Sant Feliu estan relacionades amb el sector serveis, les noves tecnologies o el comercial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.