PREMI PELS SARDANISTES GANXONS

PREMI PELS SARDANISTES GANXONS

Segons Informa Radio Sant Feliu El llibret del 26è Aplec de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols (corresponent al 2013) ha guanyat el Concurs de llibrets sobre aplecs que organitza l’Agrupació d’Aplecs Sardanistes de les Comarques Gironines.
Ja havien obtingut anteriorment un segon premi per l’edició d’aquest llibret, que recull escrits i fotografies de diferents autors, així com la col.laboració publicitària de diferents espònsors de l’aplec.
L’Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols publica en aquest llibret un ressenyes històriques, records, referències a actes sardanístics, poesies o dibuixos infantils, així com escrits de caràcter institucional.
El llibret de l’aplec 2013, creació d’Arts Gràfiques Copidisseny,  té a la portada una aquarel.la de Ramon Motjé, que també ha servit de cartell anunciador.
Enguany l’Aplec d’aquest 2014 es fa el diumenge 25 de maig, matí i tarda, i el programa s’està ultimant.
D’altra banda, quant a la programació fixa de ballades, el proper diumenge, 9 de març  a les 12 del migdia al Passeig dels Guíxols, l’Agrupació Amics de la Sardana  organitza la 594 audició de sardanes, amb la cobla Bisbal Jove.
El programa consta de sis esplèndides sardanes de grans mestres: S’Adolitx, de Lluís Lloansí; El camioner, de Josep Cassú; Súper! Extra!, de Xavi Molina; Santfeliuenca, de Martí Llosent; Tots a la festa, de Lluís Pujals i L’amic Frederic de Jaume Burjachs.
A la mitja part se sortejarà el tradicional tortell gentilesa de la pastisseria Montserratina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.