Dos detinguts a Sant Feliu de Guíxols per robar en cinc habitatges

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 9 de gener dos veïns de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) com a presumptes autors de cinc temptatives de robatoris amb força. Es tracta de Lluís Q. S, de 24 anys i amb antecedents, i Francisco M. C, de 18 anys d’edat, que ja van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu. Els joves havien entrat a robar en cinc habitatges i tenien el botí a punt per endur-se quan van ser enxampats per la policia.

Uns agents que estaven fent tasques de seguretat ciutadana per Sant Feliu van fixar-se el dia 9 de gener a quarts de sis de la matinada en un ciclomotor amb dos cascos recolzat a la paret d’una casa. Tot seguit van presenciar dues persones que s’acostaven corrents als vehicles però que van intentar fugir en adonar-se de la presència policial.

Amb tot, els mossos els van aconseguir aturar i els van interrogar. Les explicacions contradictòries dels nois van conduir els agents a fer inspeccions per la zona i van detectar signes de forçament en cinc cases d’un grup d’habitatges proper. A més, al porxo d’una d’aquestes cases els mossos van trobar diverses bosses de plàstic amb productes d’alimentació, begudes i aparells d’electrònica a punt per endur-se.

Els mossos van detenir els dos joves com a presumptes autors de la temptativa de robatori amb força a les cinc cases.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.