BIBLIOTECA, CONSTEL.LACIONS FAMILIARS

BIBLIOTECA, CONSTEL.LACIONS FAMILIARS

Segons Informa Radio Sant Feliu Neus Pont i Quirós, terapeuta i facilitadora de constel·lacions familiars i solucions sistèmiques, serà aquest proper dijous dia 6 de març, a les 19 h., a la sala d’actes de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit, per parlar de la teràpia de les constel·lacions familiars. Aquesta xerrada forma part del cicle “Les altres teràpies” que se celebra a la Biblioteca cada primer dijous de mes.
Les constel·lacions familiars es diferencien d’altres teràpies per la seva extrema rapidesa. En una constel·lació (que dura al voltant d’1 hora) s’aconsegueixen comprensions molt clares sobre les dinàmiques i implicacions que mantenen els problemes i sovint, es desenvolupen importants moviments de solució.
En la seva essència, les constel·lacions permeten que la persona pugui veure en una forma vivencial, i no a través del llenguatge, les circumstàncies que es troben a la base de les seves dificultats. Es busca identificar els conflictes i els punts nodals del sistema ja sigui familiar, laboral o social que estan dificultant el flux de la vida. I a partir d’allà, en la mesura que el mateix sistema ho permeti, es restaura l’ordre perdut, deslligant aquests nusos i permetent un nou fluir en la vida.
Aquest treball pretén que cada individu estigui en consonància amb el seu destí i ocupi el lloc que li correspon en els grups amb els quals interactua perquè pugui desenvolupar el seu projecte de vida d’una manera més harmònica i sostenible.
La terapeuta Neus Pont ens parlarà sobre aquesta tècnica terapèutica i ens mostrarà com es realitza en la pràctica. Neus Pont fa teràpia en sessions individuals i de grup, és Llicenciada en Ciències de la Informació per la UAB, Experta en Constel·lacions Familiars i Solucions Sistèmiques per la RCU i graduada en Arts Aplicades a La Llotja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.