El carnaval de Santa Cristina aplega més de 3.000 figurants

El carnaval de Santa Cristina aplega més de 3.000 figurants

Segons Informa Diari De Girona Unes 3.400 persones van desfilar ahir a la tarda al ja conegut com a “Carnaval de l’Amistat” de Santa Cristina d’Aro, al Baix Empordà. Amb una temperatura molt benigna per a l’època de l’any, d’entre 12 i 14 graus, la rua va ser presenciada per uns 20.000 assistents que no van dubtar a quedar-se fins al final del recorregut. Hi van participar 58 colles i sis comparses.

Per segon any consecutiu, es va realitzar a la inversa el recorregut d’aquesta rua, que va transcórrer des del pavelló d’esports fins a la benzinera de Santa Cristina.

Les comparses, les carrosses i els figurants provenien de llocs tan diversos com Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Palamós, Llagostera i Calonge, entre d’altres localitats de la comarca del Baix Empordà. Els participants van fer les seves desfilades davant d’un públic de totes les edats totalment entregat.

Enguany la tribuna d’autoritats també es va ubicar al final del recorregut de la rua, per donar més facilitats a l’hora d’exhibir els balls dels participants. Prèviament a la sortida de la rua, com és habitual, hi va haver el tradicional dinar de germanor al pavelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.