RADIOCONTROL AL CLUB NÀUTIC

RADIOCONTROL AL CLUB NÀUTIC

Segons Informa Radio Sant Feliu Oriol Forn (CN Garraf) es va proclamar, per segon any consecutiu, campió en la VII edició del Trofeu Ganxó de Radiocontrol, que va organitzar dissabte el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols amb la col.laboració de la Federació Catalana de Vela i el portal d’internet www.iom.cat. En la regata, puntuable per al campionat català de la classe IOM, es varen disputar un total de quinze proves.
Òscar March (CN Lloret) va aconseguir el segon lloc absolut i el tercer fou per a Jordi Gelabertó (CN Sant Feliu).
La quinzena de participants varen gaudir d’un dia radiant, tot i que l’inici de la competició es va endarrerir per l’escassa intensitat del vent. A partir del migdia, però, el garbí va  començar amb una velocitat d’uns 6 nusos, que va pujar fins als 10 en les darreres proves. A més de Forn i March, en la categoria d’or Eduard Bonifacio va assolir la tercera posició. El triplet de la categoria de plata el varen integrar Eduard Bonifacio Jr, Antonio Espada i Pere A. Ubach. I en bronze, finalment, a més de Gelabertó, el segon lloc fou  per a Nacho Moya i el tercer, per a Pau Manich.
La prova es va disputar des del pantalà de grans eslores del Club, on els participants
controlaven les embarcacions pel recorregut de la regata. L’entrega dels trofeus de les tres categories –or, plata i bronze- es va fer a la tarda a la terrassa del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, on els participants varen recuperar forces amb una calçotada de germanor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.