URIÇADA I CARNAVAL GASTRONÒMIC

URIÇADA I CARNAVAL GASTRONÒMIC

URIÇADA: Segons Informa Radio Sant Feliu El proper dissabte 22 de febrer a les 12h als Jardins de Juli Garreta tindrà lloc una uriçada popular com a acte de cloenda de la campanya gastronòmica “La Cuina de l’Uriç”, campanya que ha estat present a diferents restaurants de la Ciutat durant els mesos de desembre, gener i febrer. Tothom qui ho desitgi podrà degustar sis uriços amb una llesca de pa i una copa de cava al preu de 6€.
I si teniu ganes de menjar-ne més, en trobareu als següents restaurants participants a la campanya: Can Noguera, Can Salvi, Cau del Pescador, Chic Bar, El del Mig, El Dorado Mar, El Dorado Rambla, Hot-Dog, La Carbonera, La Pansa, L’Infern, Nou Casino La Constància, Club Nàutic SFG, Sant Pol, SQR Café i Voramar. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Ca l’Àngel i Caves Grup Oliveda.

CARNAVAL GASTRONÒMIC: Per tal d’oferir una oferta més àmplia i viure el carnaval en totes les seves vessants, aquest any arriba el Carnaval Gastronòmic Ganxó.
Si us agraden les disfresses i tota la disbauxa que comporta el Carnaval esteu de sort. Del dissabte 22 de febrer al diumenge 2 de març trobareu menús especials de carnaval a diferents restaurants de la ciutat.
És l’època de que el macarrons desfilin, us serveixin poció màgica de Ratafix, l’emperadriu Agripina us prepari les postres, els ous es disfressin de bolets, l’entrecot porti “traje de luces” , s’enterri la sardina en coca d’escalivada o que la graellada sigui de “Carn-estoltes”. 24 ofertes plenes d’imaginació que trobareu als següents restaurants:
Barcarola-Las Dunas, Ca L’Isern, Can Carreter, Can Julià, Can Nadeu, Can Noguera, Can Salvi, Casa Buxó, Cau del Pescador, Chic Bar, Club Nàutic SFG, El del Mig, Hot-Dog, La Carbonera, La Gaviota Bar Taverna, La Llar d’en Roca, La Locanda di Nonna Flo, La Pansa, La Proa, Marabú, Nit i Dia, Sant Pol, SQR Cafè, i la Taverna del Mariner.

CONCURS D’AMBIENTACIÓ: D’altra banda del dimecres 26 de febrer al diumenge 2 de març coincidint amb els dies de més activitats carnavalesca tindrà lloc el Concurs d’ambientació Carnaval 2014, on hi participen diferents bars, cafeteries, restaurants i comerços ganxons, amb les categories de decoració i ambientació. Dins el Premi Popular, el públic podrà escollir el millor establiment de les dues categories votant mitjançant la pàgina a Facebook, “Carnaval de Sant Feliu de Guíxols” i deixant una fotografia i un comentari del que més els ha agradat, fins el diumenge 2 de febrer.
Ho trobareu als restaurants: El del mig, Butron Berria, La Cava, Can Noguera, Can Julià, Can Salvi, Can Nadeu, La Locanda di Nonna Flo, La Llar d’en Roca i La Pansa.
Als bars/cafeteries: La Bodeguita, S&S caffé, Rancho Far West, Cafeteria 4 vents, Centre Civíc Vilartagues i Centre Cívic Tueda.
I als comerços: Forn Ca la Nati, Electrollar, Es Mussol, La Coquette, Inquietud’s, Pastisseria La Vienesa i Boutique Lolita.
Més informació dels menús de carnaval i dels establiments participants al concursa www.guixols.cat al Facebook, i a l’Oficina de Turisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.