DEBATS MUNICIPALISTES PARTICIPATIUS

DEBATS MUNICIPALISTES PARTICIPATIUS

Segons Informa Radio Sant Feliu Dos grups polítics de Sant Feliu de Guíxols, ICV-EUiA, el grup promotor de la CUP local i també el moviment ciutadà Assemblea Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro del Procés Constituent, s’han posat d’acord per impulsar un cicle de debats municipalistes que començarà aquest divendres, 21 de febrer, a les 19h a la Biblioteca Municipal de la ciutat.
La primera cita es farà sota el títol: “La crisi no acaba demà: què fem des dels municipis” on hi intervindran Elena Idoate, del Seminari d’Economia Crítica Taifa i Marta Ribas Frías, diputada al Parlament de Catalunya per ICV-EUiA i responsable de política municipal. L’actriu guixolenca Giorgia Bonell farà de presentadora i conduirà el debat.
La intenció és que tingui una periodicitat mensual i ja s’anuncien diversos assumptes pel mes de març com ara: “Alternatives a l’atur: Repartiment del treball, cooperativisme i plans d’ocupació”; per l’abril : “Turisme medi ambient i model de ciutat” i pel maig:” Democràcia directa i participativa”.
Els organitzadors volen donar a les trobades un perfil marcadament participatiu, de manera que la veu del públic i el debat que es pugui generar siguin elements essencials per promoure les intervencions de les persones assistents i el mecanisme per suscitar qüestions i solucions sorgides des de la ciutadania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.