OFERTES DE TREBALL I CURSOS

OFERTES DE TREBALL I CURSOS

Segons Informa Radio Sant Feliu OFERTES DE TREBALL: El Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols anuncia les següents ofertes d’ocupació de treball a la nostra zona:
-Restaurant de Sant Feliu de Guíxols necessita un/a cuiner/a o ajudant de cuina avançat. Imprescindible experiència.
-Càmping de Platja d’Aro necessita recepcionista amb nivell d’holandès nadiu.
-Hotel de Platja d’Aro necessita recepcionista amb nivell de francès alt i anglès mitjà.
-Fleca de Palamós necessita dependenta. Imprescindible experiència prèvia com a dependenta de fleca.
-Restaurant de Sant Feliu de Guíxols necessita cambrer per substitució de 2 mesos.
-Restaurant de Sant Feliu de Guíxols necessita socorrista aquàtic.
-Empresa de neteja necessita netejadores per la zona de la Vall d’Aro. Imprescindible cotxe propi.
Les persones interessades adreceu-vos a c/ dels Enamorats, 65-99 (1er pis Estació d’autobús Sarfa), Servei d’Ocupació Municipal, o bé truqueu al número de telèfon 972327033.

CURSOS: L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, convida a participar al conjunt de 8 xerrades formatives sobre temes de finances. S’han programat les primeres 4 píndoles pels propers mesos de març i abril d’enguany.
Aquestes sessions formatives tenen una durada d’una hora i tres quarts i el seu objectiu és facilitar a les persones emprenedores i empresàries les eines imprescindibles per millorar la gestió del seu negoci o projecte empresarial.
Les sessions es portaran a terme a l’ aula de formació de Guíxols Desenvolupament (c/ dels Enamorats 65-99 pis-1) des de les 9:15 a 11:00 hores, a càrrec de  Xavier Veciana, responsable formador de l’empresa Training Low Cost.
Aquest pack de píndoles formatives s’inaugurarà el dilluns,17 de març, amb la xerrada: “Calcular la caixa mínima diària per sostenir el negoci” per continuar el dilluns dia 31 de març amb la sessió: “Amb quin marge mínim hauria de treballar perquè el negoci sigui sostenible”.
Aquestes sessions són gratuïtes, les places són limitades, i es demana que confirmeu la vostra assistència a cadascuna de les píndoles abans del dia 13 de març.
Les persones interessades a participar en totes o en algunes de les píndoles formatives, heu de contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, al telèfon 972 32 70 33 o bé via correu electrònic a: sae@guixols.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.