OFENSIVA PER L’EDIFICI ABANDONAT

OFENSIVA PER L’EDIFICI ABANDONAT

Segons Informa Radio Sant Feliu Enfront de l’Esclat fa més de 20 anys que un edifici desmereix l’entrada de Sant Feliu i d’un barri que provoca la impotència dels seus veïns pel fet de seu cau de rates, coloms, aigües estancades, sostre de rodamóns, refugi de mainada, moneda de canvi entre bancs i empreses en fallida i societats i propietaris que no es posen d’acord.
Després de diverses estratègies i d’intents de negociació i d’intermediació per tal de desbloquejar la situació, l’Ajuntament de Sant Feliu torna a la càrrega a la recerca d’una  solució.
En el darrer Ple Municipal el regidor del PP insistir en la qüestió en l’apartat de precs i preguntes i el regidor de projectes urbanístics, Joan Vicente, contestava informant de la darrera estratègia que ha posat en marxa l’Ajuntament declarant que s’han activat dues vies: “una de seducció i una altra de coacció”.
Actualment hi ha dos propietaris i un d’ells, segons Vicente, està “seduït” i acceptaria una reparcelació prèvia de manera que, el propietari que està disposat a desenvolupar-ho, pogués materialitzar els aprofitaments a pesar de la negativa de l’altre. Comentava que “tot i que és una via un pèl complexa sembla que és possible i s’hi està treballant”.
Quant a la línia de “coacció”, paral·lelament, s’està plantejant una modificació de POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal) que pugui garantir, com a mínim, enderrocar, netejar i alliberar l’espai per tal que, en el moment que es desenvolupés, hi hagués alguna torna de zona verda o bé de cessió a l’Ajuntament atès que a hores d’ara no n’hi ha cap en aquell àmbit.
Vicente afegia que “ja que està encallat, per una banda es força l’enderroc de l’edifici i per l’altra es fa un intent de treure’n alguna cosa per a la ciutat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.