DELEGACIÓ GANXONA CAP A MADRID

DELEGACIÓ GANXONA CAP A MADRID

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest dimarts i dimecres l’alcalde i dos regidors faran estada a Madrid per qüestions diverses. L’Ajuntament s’ha proposat que abans de la Setmana Santa (mitjans d’abril) es pugui comptar oficialment amb dues marques de qualitat dins de l’àmbit turístic.
Una d’elles és la del Turisme Familiar que l’alcalde, Joan Alfons Albó, declarava “que si es pot aconseguir ja, la nostra velocitat haurà suposat un rècord en relació amb altres municipis” I l’altra és l’Estació Nàutica “que també ho haurà estat”.
Durant aquests dos dies es va a defensar el que és el projecte de Sant Feliu a Madrid i en el programa d’activitats, aquest dimarts Pilar Giró, regidora de Promoció de la Ciutat,    farà l’exposició política i tècnica del projecte i  l’endemà, la Secretària d’Estat de Turisme, Isabel Borrego, farà el lliurament de la bandera distintiva d’Estació Nàutica a l’alcalde. Ambdós són actes institucionals formals atès que la feina ja s’havia presentat i defensat prèviament a nivell tècnic en els altres àmbits.
Albó  declarava que aquestes marques són importants per augmentar l’oferta turística a la ciutat a través de diversos estaments que projectaran a Sant Feliu a nivell internacional a través de promocions i de fires internacionals des de punt d’origen com ara la de Dusseldorf o Londres per posar dos exemples.
També destacava més apostes com la de Turisme Creatiu o bé la que fa el consistori amb les sales de congressos que s’estan habilitant a hores d’ara al Monestir, a la sala Abat Panyelles i una altra d’adjunta, com és el cas d’un congrés de tres dies amb més de 100 persones sobre la Història de la Ciència o una altra sobre Jurats de Fotografia en la qual hi ha participat l’AFIC. A més, avançava que Sant Feliu acollirà aquest 2014 el campionat d’Espanya de Petanca i el de Twirling.
L’alcalde deia que “amb tot plegat, es van fent passos i de mica en mica s’omple la pica, tot i que encara queda molt per fer per esprémer les possibilitats potencials amb què compta Sant Feliu”.
Un altre dels regidors que viatja a Madrid és Juanjo Garcia Cañadas, que participarà en els diversos actes de promoció de la ciutat com l’Estació Nàutica, Fitur i una trobada institucional amb membres del Govern català.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.