CURSOS GRATUÏTS D’ORIENTACIÓ LABORAL

CURSOS GRATUÏTS D’ORIENTACIÓ LABORAL

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Ajuntament de Sant Feliu té a punt la programació dels cursos formatius gratuïts d’orientació laboral per a persones inscrites al Servei d’Ocupació Municipal, que es realitzaran a l’àrea de Guíxols Desenvolupament, al primer pis de l’estació d’autobusos.
Aquest trimestre es duran a terme els següents cursos:  “Com fer el teu currículum i com trobar feina per Internet” , “Tècniques bàsiques del servei de bugaderia”, ”Ofimàtica”, “Rus turístic” i “Qualitat en l’atenció al client”.
Les persones interessades us podeu adreçar al Servei D’ocupació Municipal, al, trucar al  telèfon 972 32 70 33, o bé al correu electrònic: som@guixols.net . Les places són limitades.
Les dates i horaris dels cursos són les següents:
Con fer el currículum i trobar feina per Internet: en 3 edicions de 12 a 14 h. del 27 de gener al 3 de febrer, del 24 al 28 de febrer i del 24 al 28 de març.
Tècniques bàsiques del servei de bugaderia: els dimecres 12, 19 i 26 de febrer de 9 a 12 h
Ofimàtica: Els següents dijous de 9 a 13 h: 30 de gener i 6, 13 i 20 de febrer.
El curs de Rus turístic ja té les places exhaurides i el de Qualitat d’atenció al client està pendent d’alguns detalls que s’anunciarà oportunament tot i que ja podem avançar que s’iniciarà el proper 5 de març.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.