El govern sospesa tancar el centre de dia de Santa Cristina per “deficitari”

El govern sospesa tancar el centre de dia de Santa Cristina per “deficitari”

Segons Informa El Punt Avui El govern de Santa Cristina d’Aro negocia amb l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) les possibilitats de suprimir el centre de dia geriàtric municipal sense perdre la subvenció que la Generalitat aporta al servei. Per aquest any, el bipartit de CiU i el PP només ha pressupostat el 50% dels 60.000 euros anuals que l’any passat va costar el personal del centre de dia, sense incloure-hi “20.000 euros més de llum, aigua o calefacció”, explicava ahir l’alcalde, Josep Llensa.

L’objectiu de l’alcalde cristinenc és que abans de l’estiu els usuaris del servei puguin continuar rebent assistència al centre de dia de Sant Feliu de Guíxols, que gestiona la mateixa empresa amb places disponibles. El cost del transport i la part proporcional del servei els continuaria sufragant l’Ajuntament de Santa Cristina. Per Llensa, seria una opció pràctica perquè els usuaris també podrien recórrer als serveis mèdics del CAP guixolenc.

La mesura va ser criticada en el darrer ple pels regidors del PSC, artífexs en l’anterior govern de la posada en marxa del centre de dia, i pel d’Emprenedors, que va qüestionar una decisió presa “sense consens” i “per la via dels fets consumats”.

El conjunt del pressupost –de 6,8 milions d’euros i sense cap inversió prevista inicialment– es va aprovar, a banda de CiU i PP, amb els vots favorables dels dos regidors d’ERC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.