XERRADA SOBRE REBIRTHING A LA BIBLIOTECA

XERRADA SOBRE REBIRTHING A LA BIBLIOTECA

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest dijous, 16 de gener a les 19:00 h., Carmen Frigola oferirà a la sala d’actes de la Biblioteca  Octavi Viader de Sant Feliu, una xerrada, oberta a tothom, sobre la tècnica de respiració Rebirthing, que produeix efectes positius a les persones que la practiquen.
El creador del Rebirthing és Leonard Orr i és una  tècnica que treballa amb la respiració conscient i connectada. Mitjançant aquesta tècnica de respiració es pot superar l’estrès que genera l’activitat diària.
Carmen Frigola ha tingut la sort de poder formar-se amb el mateix Leonard Orr , a més de la Sondra Ray, en Bob Mandel i també a l’escola de Manuel Rodríguez i Doia Riera, i de formar part de la junta directiva de Rebirthing Internacional España, organització internacional creada per Leonard Orr, per tal de difondre  i mantenir el coneixement del Rebirthing tal com ell el concep.
Frigola és coneguda a Sant Feliu com a professora de filosofia, és catedràtica de filosofia a l’IES St Feliu de la nostra ciutat des de fa 5 cursos i fa 29 anys que va començar a donar classes, ara fa 15 anys que va entrar en el Rebirthing i, des de fa 2 anys, s’hi dedica professionalment.
A més de treballar el Rebirthing també fa El Curs de Miracles, aquest és un llibre que és definit per  la Rosa Maria Wynn, mestra i traductora del llibre al castellà, com un camí cap a la pau interior. D’aquest llibre en va sentir a parlar en el primer taller que va fer  amb la Sondra Ray, qui col·laborà molt estretament durant força anys amb Leonard Orr. Fou el treball amb el Rebirthing que la va portar a treballar el Curs de Miracles i en fa 8 que hi va entrar de manera definitiva fins el punt que fa 1 any ha creat un grup en el qual es treballa el Curs. Per a la Carmen Frigola, el Curs de Miracles és com si fos la via  per la qual circula el tren del Rebirthing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.