MOTOS HISTÒRIQUES I EXPO MATAS

MOTOS HISTÒRIQUES I EXPO MATAS

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest diumenge, davant de la Porta Ferrada i de l’Arc de Sant Benet de Sant Feliu de Guíxols, es va celebrar la 23a Trobada de Motos Històriques “Ruta del Carrilet” – Especial Sidecars.
Una vegada més els amants d’aquestes velles màquines es varen desplaçar des de Girona fent les delícies dels curiosos de diverses poblacions que contemplaven la comitiva abans d’arribar al seu destí ganxó.
En aquesta ocasió es va triar la zona del Monestir després de tenir altres escenaris anteriors com el Passeig del Mar o els Jardins Juli Garreta i tot i quedar un pèl desplaçat va tenir un bon nombre de visitants que podien admirar el bon estat de conservació d’aquests models de col·leccionista que són mimats pels seus propietaris que es varen constituir en col·lectiu fa més de 20 anys i que gaudeixen d’aquest tipus de sortides i trobades pilotant les seves relíquies.
L’arribada es va produir al voltant del migdia i a quarts de dues varen prendre el camí de tornada després del repartiment de reconeixements que es va fer al pati del Teatre- Auditori Municipal Narcís Masferrer.També a les 12, es va inaugurar l’exposició d’homenatge a Alexandre Matas a la Casa Irla amb més d’una vintena de quadres del recordat artista ganxó, que va morir fa cinc anys, deixant una extensa i variada obra de la qual se’n exposen diversos tastos com ara paisatges urbans de Sant Feliu, camps de blat de La Garrotxa, diverses marines i escenaris rurals.
El els parlaments, el director de l’espai, Joan Casamitjana, es va destacar la seva figura com a artista i va mostrar la seva satisfacció per acollir l’obra “d’un dels grans”. També hi van haver unes paraules de la seva parella i propietària de l’obra, Victòria Vega, així com de la filla d’aquesta, Sílvia Soler, que va oferir un perfil íntim i proper de la persona que va conviure amb elles els 10 darrers anys de la seva vida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.