S’ENFONSA PESQUER DEL PORT DE SFG

S’ENFONSA PESQUER DEL PORT DE SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu Una teranyina de 19 metres amb base a Sant Feliu de Guíxols s’ha enfonsat aquest dimecres a primera hora del matí a mig quilòmetre les Illes Formigues i ha perdut part del carburant, segons ha informat Protecció Civil, que ha activat preventivament l’alerta del pla Camcat segons informa el Diari de Girona. L’embarcació Nuevo Río Verde, ha xocat amb una roca a un quilòmetre davant de Cap Roig per motius que es desconeixen i ha quedat mig enfonsat per la popa. El set tripulants del pesquer han estat rescatat il·lesos per una altra embarcació. Salvament Marítim ha recollit els objectes que han quedat a la superfície i treballar per eliminar la taca de combustible, d’uns 200 metres per 100 metres.
Segons Protecció Civil, l’alerta del pla Camcat s’ha activat preventivament per si la taca de combustible arriba a la platja o bé es produeixen per mes males olors. La col·lisió s’ha produït al voltant d’un quart de vuit del matí.
Pel que fa els set tripulants, l’embarcació que els ha rescatat, el pesquer Dorada Costa Dos, els ha retornat en bon estat a Sant Feliu de Guíxols, segons ha informat Salvament Marítim.
El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya CECAT ha iniciat els protocols de trucades als cossos d’emergències i operatius implicats, com ara la Policia Local de Palamós, i l’Agència Catalana de Residus, entre d’altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.