Un motorista atropella un vianant i fuig, a Platja d’Aro

Un motorista atropella un vianant i fuig, a Platja d’Aro

Segons Informa El Punt Avui La policia local de Platja d’Aro està buscant el conductor d’una moto que el 23 de desembre va atropellar un home al carrer Selva i va fugir sense auxiliar-lo. La víctima, de 75 anys, que encara està a l’hospital, va estar uns vint minuts a terra abans no el van trobar.

L’atropellament va passar cap a les set de la tarda, quan ja era fosc, al carrer Selva, un vial d’uns dos-cents metres sense asfaltar, molt poc il·luminat, ja que només hi ha un fanal, i amb molt pocs habitatges. Després de rebre l’impacte, el vianant, per les circumstàncies del carrer, va estar uns vint minuts al lloc del sinistre sense rebre ajuda, fins que va passar un veí i va avisar els serveis d’emergència. L’home envestit va haver de ser operat perquè tenia traumatisme i ara encara continua hospitalitzat.

En la inspecció al lloc dels fets, la policia local va trobar unes restes de xassís que corresponen, segons tots els indicis, a una moto tipus escúter. També hi van trobar un telèfon mòbil que se pressuposa que li va caure al motorista durant l’accident. La policia ha sol·licitat autorització judicial per demanar a la companyia les dades del titular del telèfon i per poder-ne fer el buidatge per identificar l’autor de l’atropellament i per imputar-li un delicte d’omissió del deure al socors i un altre de lesions greus per imprudència.

Mentre esperen l’autorització judicial, la policia local apel·la a la col·laboració ciutadana perquè si un mecànic o qualsevol persona de l’entorn del motorista veu una moto amb desperfectes que puguin ser causats per l’envestida els avisin. La policia pressuposa que l’autor de l’atropellament és un noi jove i confia en la consciència dels pares perquè li recomanin que confessi si s’adonen que està implicat en l’accident.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.