PAH, MÍNIMS ENERGETICS I HABITATGES

PAH, MÍNIMS ENERGETICS I HABITATGES

Segons Informa Radio Sant Feliu La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Sant Feliu de Guíxols (PAH-SFG) ha iniciat una campanya de peticions adreçades a l’ajuntament de la ciutat que es fonamenten en els suggeriments que el dia 12 d’aquest mes va presentar el Síndic Municipal de Greuges.
Els membres de la PAH de SFG anat desfilant des de les 10 del matí per l’oficina d’atenció al públic on han presentat un escrit on es fan diversos requeriments a les autoritats locals:   mesures per garantir l’ús dels subministraments bàsics d’aigua, llum i gas a les famílies més vulnerables i actuacions a curt termini per crear una borsa de pisos de lloguer social, singularment en els pisos buits d’entitats financeres i de la SAREB (banc dolent).
També es demanen mesures coercitives per fer aflorar aquests pisos com ara les que ha pres l’ajuntament de Terrassa, que multa amb 5000 €  les entitats que en el termini d’un mes no hagin ocupat els pisos buits ni els hagin cedit a l’administració per que els puguin gestionar en règim de lloguer. Igualment la PAH reclama de l’ajuntament obligar a les companyes subministradores de gas, aigua i llum a demanar permís als serveis socials municipals per tallar el  servei en cas d’impagament, per assegurar que no es farà en el cas de famílies vulnerables.
La PAH continuarà amb aquestes peticions de persones individuals a l’espera que el govern municipal doni alguna resposta positiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.