CAMPANADES A LA PLAÇA MERCAT

CAMPANADES A LA PLAÇA MERCAT

Segons Informa Radio Sant Feliu El dimarts, 31 de desembre, per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, organitza la celebració d’acomiadament del 2013 i la benvinguda al 2014 a la Plaça del Mercat.
La festa començarà a les 23.15 h. amb ball a càrrec de La Chapó Orquestra per ambientar el darrer tram horari de l’any 2013.
A les 23.50 h. el nostre company de Ràdio Sant Feliu, Josep Andújar,  tornarà a oferir un pregó on repassarà els temes d’actualitat de l’any en clau humorística a l’espera de les campanades a través de les quals es farà el traspàs d’any a les 00:00 h. Tot seguit els presents brindaran amb cava i intercanviaran els millors desigs  per l’any nou al temps que La Chapó Orquestra reprendrà el ball, el primer de l’any 2014.
Com apuntàvem, l’any passat es fa fer la primera edició d’aquest esdeveniment, una idea personal de l’alcalde que, malgrat que el rellotge funcionava, ja patia una avaria en el mecanisme i ell mateix es va encarregar d’activar les campanades.
La idea era fer una prova per comprovar la resposta que podia tenir una convocatòria en la línia de la clàssica de la Puerta del Sol a nivell domèstic.
El resultat fou que no hi havia gaire gent en els minuts previs però, per sorpresa dels que pocs que esperaven, varen confluir a la plaça persones provinents de tots els carrers que hi desemboquen, aconseguint aplegar un considerable nombre de ciutadans i ciutadanes que portaven les ampolles i copes de casa i es va convertir en un acte concorregut i entranyable en el qual tothom va brindar amb tothom a més de ballar les peces que desgranava el grup ganxó.
Aquest any el rellotge, del qual s’ha canviat el mecanisme, també s’estrenarà en la funció de donar entrada a un any nou sense necessitat d’ajuda manual.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.