DEBAT PEL CARRER HOSPITAL AL PLE

DEBAT PEL CARRER HOSPITAL AL PLE

Segons Informa Radio Sant Feliu La circulació pel carrer Hospital continua generant opinions diverses. Així es va tornar a fer palès en el passat Ple Municipal quan el regidor d’ERC, Jordi Vilà, va comentar que el ressalt que s’ha posat prop de l’hotel Gesòria no és cap solució i que aquell vial ha de formar part de la zona de vianants del centre històric.
La regidora d’urbanisme, Dolors Ligero, va respondre que a l’entrada, des de la plaça Monestir, es va col·locar un indicador de limitació de velocitat i de prioritat als vianants però hi ha conductors que no ho respecten.
Els veïns demandaven  solucions per tal de protegir més als vianants que utilitzen el vial i es va col.locar aquest primer ressalt en període de prova i, atès que aquest tipus d’obstacle sol produir sorolls amb el pas dels vehicles, si no hi ha queixes, se’n posarà un segon per obligar a disminuir la velocitat.
Els veïns també proposaven que es canviés la direcció del tram del carrer Capmany, que va des del carrer Mercè al carrer Hospital, però que els serveis tècnics varen elaborar un informe que ho desaconsellava.
A Vilà no li va convèncer la resposta de la regidora i considerava que aquesta solució era un nyap que no solucionava ni la vialitat ni la facilitat dels vianants de passejar pel carrer i que, per fer que els cotxes es parin, ironitzava que només cal posar-hi un peatge.  També assegurava  que aquest ressalt és el de la impotència, suggeria que sigui per a vianants i que només s’ha de permetre la circulació als propietaris de guals de la zona. I Finalitzava la seva intervenció assegurant que la política és coratge i que no es pot tenir content  a tothom.
La regidora va tancar la discussió demanant al portaveu republicà que exposés en el Ple per on faria passar ell els vehicles que van a l’escola de música i als jutjats així com els vehicles de repartiment que porten les mercaderies als establiments del centre comercial.
Tot i que la discussió no va continuar en el Ple, dirigents de la formació han comentat a les xarxes socials que cal seguir la política aplicada a altres vials com els carrers Rutlla, Verdaguer o Major.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.