DIVENDRES ÀLEX SÁEZ A LA SEU DEL PSC

DIVENDRES ÀLEX SÁEZ A LA SEU DEL PSC

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Agrupació Local del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Sant Feliu de Guíxols, ha organitzat una xerrada-col·loqui on es comptarà amb  l’assistència d’Àlex Sáez Jubero, representant d’aquesta formació al Congrés dels Diputats de Madrid.
L’acte està programat per aquest divendres, 29 de novembre a les 20:00 h. a la seu del PSC del carrer Tarragona, 119 de Sant Feliu de Guíxols.
Segons han declarat a la nostra emissora fonts del partit, “la seva assistència és especialment interessant per Sant Feliu ja que l’Àlex ha defensat, i continua defensant, els interessos de la nostra ciutat davant el Congrés dels Diputats en temes tant importants com el Thyssen, el Festival Internacional de la Porta Ferrada i altres que tenen especial rellevància en el model de ciutat que els socialistes portem defensant des de fa molts anys”.
També consideren que la presència de Sáez a Sant Feliu de Guíxols és molt interessant perquè “també ha defensat amb èmfasi que els Pressupostos Generals de l’Estat atenguessin als diferents municipis de Comarques Gironines.
Per tal de traslladar-nos aquesta feina, moltes vegades desconeguda, i amb la voluntat què militants, simpatitzants, totes les persones de Sant Feliu i de la resta de la comarca que ho desitgin puguin traslladar-li preguntes i inquietuds en primera persona, convidem a assistir a aquesta xerrada-col·loqui que hem organitzat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.