Es crea Juguetis on-line a SCA

Es crea Juguetis on-line a SCA

Segons Informa Radio Sant Feliu Juguetis és una nova botiga on-line creada a Santa Cristina d’Aro per un grup de joves emprenedors amb amplia formació en el món educatiu i pedagògic.
La tipologia de la majoria de jocs i joguines actuals va despertar l’atenció d’aquests joves, els quals amb les seves joguines (totes de fusta) procuren que el joc sigui alguna cosa més que passar l’estona, busquen que les joguines siguin eines d’aprenentatge.
Per Juguetis el protagonista del joc no és la joguina, sinó el nen. La joguina és un recurs per al seu desenvolupament, per lo qual és imprescindible que la joguina permeti la creativitat i potencií certs valors educatius. Per garantir aquests valors educatius, l’equip, format per 6 joves amb vocació, realitza estudis de cada joguina, per oferir una informació detallada, tant de les característiques físiques com dels beneficis pedagògics i educatius.
Podeu consultar la seva web a www.juguetis.net , els podeu trobar a facebook, twitter i instagram. També tenen un blog (www.juguetis.net/blog) en el que expliquen tècniques per a una millor educació, solucionen dubtes, exposen manualitats…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.