ACTE DEL PROCÉS CONSTITUENT A SFG

ACTE DEL PROCÉS CONSTITUENT A SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu La presentació a Sant Feliu del Procés Constituent, el moviment engegat per la monja i metgessa Teresa Forcades i Arcadi Oliveres, economista i president de Justícia i Pau, s’inclou dins les activitats que també serviran per escalfar motors de cara a la primera assemblea general que es farà a Sabadell el 22 de desembre.
Ara mateix aquest moviment, que impulsa una república catalana anticapitalista, ha aconseguit gairebé 46 mil adhesions, principalment a Catalunya. A Girona ciutat voreja els 1200, a l’Alt Empordà, 780, a la Selva, 810, al Baix Empordà, més de 600… El pròxim dia 21 es farà l’acte de presentació del Procés al Teatre municipal de Sant Feliu, amb la intervenció d’Arcadi Oliveres i la col·laboració de la cantant Lídia Pujol, a més del sindicalista Josep Bel i l’economista Joan Bou.
L’efervescència organitzativa del Procés Constituent, que es va llançar la darrera primavera ha anat organitzant nuclis promotors a partir de les persones adherides. A les comarques de Girona la primera assemblea organitzada va sorgir a L’Escala i ara, a part de la capital, n’hi  a la Garrotxa, a Blanes, a Torroella de Montgrí – Baix Ter i al Pla de l’Estany. A altres llocs com ara Figueres o Sant Feliu de Guíxols- Vall d’Aro es constituiran formalment d’aquí pocs dies. Aquest darrer nucli aplega l’adhesió d’unes cent cinquanta persones.
Les persones actives dins dels grups promotors i les assemblees locals i sectorials podran participar individualment a l’assemblea general de Catalunya del 22 de desembre que es dedicarà bàsicament a fer balanç de la feina feta fins ara i traçarà les línies estratègiques i organitzatives de cara al futur. El moviment s’estructura també mitjançant assemblees sectorials com ara Ensenyament, Universitats, Sanitat, Feminisme, Immigració, Medi Ambient i Bombers.
L’assemblea de debat i continguts del Procés Constituent es farà probablement després de l’estiu, al mes de setembre de l’any que ve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.