Sant Feliu eleva els ajuts per pagar l’IBI

Sant Feliu eleva els ajuts per pagar l’IBI

Segons InformaEl Punt Avui El pressupost de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols pel 2014 preveu, entre altres mesures, gairebé doblar la quantitat pressupostada per ajudar les famílies econòmicament necessitades a l’hora de fer el pagament de l’impost sobre béns immobles (IBI). Dels 30.000 euros amb què aquest any s’havia dotat la partida, l’any vinent es passarà a 50.000 euros, fet que, com destaca la regidora de Serveis Econòmics, Dolors Ligero, permetrà estendre l’ajuda a més famílies de les 136 que se n’han beneficiat aquest 2013, i en una proporció superior.

L’ajut s’adreça a persones sense feina, jubilats o famílies monoparentals propietaris d’un únic habitatge amb valors cadastrals de fins a 30.000 euros –el primer tram– i fins a 50.000 –el segon.

De les 159 sol·licituds cursades aquest any, 98 corresponien al primer tram –amb una bonificació del 100% del tribut– i 38, al segon. En aquest cas, els diners restants de la partida s’han distribuït de manera proporcional entre tots els beneficiaris fins a exhaurir-la. Finalment, 23 casos no reunien els requisits aprovats pel govern municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.