CONFERÈNCIA DE XAVIER SOLÀ A SCDA

CONFERÈNCIA DE XAVIER SOLÀ A SCDA

Segons Informa Radio Sant Feliu La ràdio és un dels mitjans de comunicació més màgic. A Catalunya, segons wikipèdia, va néixer a la segona meitat dels anys vint del segle passat, en plena dictadura de Primo de Rivera. Però al tractar-se d’un mitjà emès en castellà, la ràdio no va emprendre embranzida fins a la 2ª República Espanyola, convertint-se en un mitjà d’informació massiu i una eina política compromesa amb la recuperació cultural i lingüística.
Amb els anys la ràdio ha arribat als nostres dies essent un mitjà útil per a diverses generacions gràcies als programes d’entreteniment, a l’actualitat i a la rapidesa en poder mantenir informada la societat. Amb les noves tecnologies la ràdio competeix amb internet, un nou mitjà també molt ràpid i participatiu però tal vegada no tan contrastat com és la ràdio.
El locutor guixolenc, Xavier Solà, des del 2010 és el presentador de La Nit dels Ignorants 2.0. Una icona de Catalunya Ràdio amb uns nivells d’audiència molt alts. Solà va emprendre aquest nou compromís apostant per les xarxes socials afegint el 2.0 al títol del programa. El proper dissabte 9 de novembre a les 8 del vespre a la sala d’exposicions de “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro ens parlarà de La màgia de la ràdio. Serà la tercera conferència que l’associació cultural Amics del Museu de la Màgia (col·lecció Xevi) organitza des que va inaugurar, aquesta tardor, la segona temporada.
Amics del Museu de la Màgia (Col·lecció Xevi) Avinguda Església, 117.246 Santa Cristina d’Aro amicsdelacasamagica@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.